Social mediamarketing: een vak apart

Social media begon ooit klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen. De gemiddelde Nederlander checkt zijn mobiele telefoon 150 keer per dag. We scrollen massaal door onze tijdlijn, plaatsen statusupdates en taggen onze vrienden in like & winacties. Dat bedrijven graag zichtbaar zijn op social media is dus volkomen logisch. Maar hoe pak je dat aan? Social media is een vak apart. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de mogelijkheden worden steeds verder uitgebreid. Kennis van die mogelijkheden en een goede social mediastrategie zijn dus van groot belang. Daarbij is kennis van je doelgroep en communicatiedoelen ook belangrijk.

Social media advertising en strategieën 

ipsis biedt ondersteuning bij het opzetten en onderhouden van social mediakanalen. Wij adviseren over het gebruik van social media en zorgen voor relevante content. Maar de mogelijkheden van social media zijn nog veel groter dan alleen het delen van leuke nieuwsberichten. Social advertising, marketing automation, like & winacties en videomarketing vallen allemaal onder de gerichte marketingstrategieën die passen bij social media. Vandaar dat wij zeggen: social media is een apart specialisme en daar ondersteunen we jou graag bij.

De social mediaspecialisten van ipsis denken social, praten social en doen social. Ga met hen in gesprek en er ligt binnen korte tijd een doelgerichte social mediastrategie op tafel. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700