Ic Marketingstrategie

Marketingstrategie

Een goede strategie is jouw plan van aanpak om de vooraf gestelde doelen te bereiken. En daar helpen wij jou bij. Om inzichtelijk te maken hoe een marketingstrategie er bij ons uitziet, hebben wij de 7 stappen voor jou op een rijtje gezet.   

 
Ic Tone Of Voice

Tone of voice

De tone of voice is de stem van jouw organisatie. Het vertelt het wie, wat, waarom en hoe aan jouw doelgroep. Een vaste tone of voice maakt jou herkenbaar. Ook is het een krachtig middel om je te onderscheiden van de concurrentie. 

 
Ic Branding

Branding en merkverhaal

Elk bedrijf is ooit opgericht met een doel. Aan dat doel zit een verhaal vast. Dat is jouw merkverhaal. Ieder merkverhaal is uniek en dat verhaal komt terug in woord en beeld. Dat noemen we met een mooi woord branding.   

 
Ic Huisstijl En Logo

Huisstijl en logo

Jouw visuele merkidentiteit is het eerste wat opvalt. Je kunt het zien als de eerste indruk die mensen hebben van jouw organisatie. Die eerste indruk moet goed zijn. 

 
Ic Employer Branding

Employer branding

Hoe zet jij jouw organisatie neer als aantrekkelijke werkgever? Als we alle uitdagingen en kansen inzichtelijk hebben, kunnen we doelgericht van jouw merk een talentenmagneet maken.  

 

De voordelen van ipsis

Wat je wens ook is, wij maken van jouw wens een realiteit. Van websites op maat tot een passend antwoord op jouw uitdaging. Zo zit onze vindingrijkheid niet enkel in de uitingen die wij maken, maar ook in ons oplossingsvermogen.

Geen uitdaging te groot

Natuurlijk zoek jij een bureau dat niet snel schrikt van een uitdaging. Met een nuchtere, positieve blik analyseren wij jouw uitdaging en leggen wij de kansen bloot.

Alles onder 1 dak

  • UX-designer: werkt aan jouw maatwerk-design
  • Marketeer: zorgt voor conversie  
  • Contentspecialist: schrijft pakkende teksten 
  • Fotograaf: zoekt het beste beeld bij elk verhaal 

Websites op maat

We zijn nieuwsgierig en kijken voorbij onze voordeur. Zo houden we de ontwikkelingen binnen ons vakgebied  scherp in de gaten. Kunnen we nieuwe technieken en designs toepassen in ons werk, dan doen we dat. Zo zijn veel van onze websites maatwerk, passend bij jouw wensen en helemaal van deze tijd. 

Tevreden klanten

Nieuwe website Fitnessclub Nederland

Eens sterke website met een moderne uitstraling van de huisstijl die gericht is op op het inschrijven van nieuwe leden

Nieuwe website B&E Catering

Een strakke website waar de beleving van de unieke events van B&E Catering echt tot leven komt.

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op