Ic Socials

Social media

Deze online platformen maken het mogelijk dat jij met andere gebruikers kunt praten, maar ook met bedrijven. Om zichtbaar én bereikbaar te zijn voor jouw doelgroep, is social media-marketing een slimme zet.  

 
Ic SEO

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Je hebt een blog geschreven, maar deze wordt niet zo vaak gelezen als je had gehoopt. Je wilt met jouw website hoger in de Google-zoekresultaten komen te staan, maar waar moet je beginnen? Zoekmachine-optimalisatie (SEO) kan jou helpen.  

 
Ic SEA

Zoekmachine-adverteren (SEA)

Wil je snel bovenaan de zoekresultaten in Google komen te staan? Zoekmachine-adverteren (SEA) kan jou hierbij helpen. Met slimme trefwoordcombinaties en een sterke advertentietekst versla je de bedrijven met grote budgetten.  

 
Ic Recruiting Marketing

Recruitmentmarketing

Ben je op zoek naar nieuw personeel, dan kom je al snel uit bij recruitmentmarketing. Daarmee zet je jezelf in de spotlight en laat je zien waarom ze voor jou moeten kiezen. Hoe je hen bereikt én vervolgens overtuigd, bepalen we samen.  

 
Ic Email

E-mailmarketing

Je hebt een klantenbestand, maar doet daar te weinig mee. Dat is zonde, want een goed klantenbestand kan jou helpen jouw doelen te behalen. Zo kun je jouw klantenbestand inzetten voor e-mailmarketing en daarmee jouw omzet verhogen.  

 
Ic Offline

Offline marketing

Welk deel van jouw marketingactiviteiten bereikt jouw doelgroep online? De kans is groot dat dit misschien wel om al jouw marketingmiddelen gaat. Toch kan juist de combinatie met offline marketing voor het beste resultaat zorgen.  

 
IC Video

Fotografie en film

Laten zien wie je bent, wat je doet en waarom dat van waarde is voor je doelgroep. Dat breng je niet alleen over met een indrukwekkend websiteontwerp of een sterke tekst. Jouw bedrijf letterlijk een gezicht geven is net zo belangrijk.  

 
IC Content

Contentmarketing

Je doelgroep laten weten dat jouw product of dienst voor hen waardevol is. Hoe doe je dat? Belangrijk is om in te spelen op de behoeftes van jouw doelgroep. Raak je daarmee de juiste snaar, dan vergroot je de kans dat ze voor jou kiezen.  

 
Ic Ecommcerce

E-commerce marketing

Je hebt een webshop, maar hoe weet je of de gebruiker vindt wat hij zoekt? En haal je er op dit moment wel alles uit? Onze marketeers monitoren je webshop continu en weten daardoor precies waar verbeterpunten liggen.  

 

De voordelen van ipsis

Wat je wens ook is, wij maken van jouw wens een realiteit. Van websites op maat tot een passend antwoord op jouw uitdaging. Zo zit onze vindingrijkheid niet enkel in de uitingen die wij maken, maar ook in ons oplossingsvermogen.

Geen uitdaging te groot

Natuurlijk zoek jij een bureau dat niet snel schrikt van een uitdaging. Met een nuchtere, positieve blik analyseren wij jouw uitdaging en leggen wij de kansen bloot.

Alles onder 1 dak

  • Designer: werkt aan jouw maatwerk-design
  • Marketeer: zorgt voor conversie  
  • Contentspecialist: schrijft pakkende teksten 
  • Fotograaf/videograaf: zoekt het beste beeld bij elk verhaal 

Websites op maat

We zijn nieuwsgierig en kijken voorbij onze voordeur. Zo houden we de ontwikkelingen binnen ons vakgebied  scherp in de gaten. Kunnen we nieuwe technieken en designs toepassen in ons werk, dan doen we dat. Zo zijn veel van onze websites maatwerk, passend bij jouw wensen en helemaal van deze tijd. 

Tevreden klanten

Stijging in de online zichtbaarheid en betrokkenheid voor Fitnessclub Nederland

door een sterke website te realiseren die gericht is op het inschrijven van nieuwe leden

Twee nieuwe medewerkers binnen een maand voor DOXsupport

door een succesvolle recruitmentstrategie met een uniek concept uit te werken

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1 (1)
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op