Waar je fotografie en film voor kunt inzetten 

  • Employer branding. Wil je jezelf presenteren als een aantrekkelijke werkgever om voor te werken? Dan is het belangrijk dat je aan potentiële medewerkers laat zien wie je bent. Zo geef je hen met fotografie en film een indruk van de sfeer, het team en de werkzaamheden. Hierdoor vergroot je de kans dat ze solliciteren of jou in ieder geval in hun achterhoofd houden.  
  • Recruitmentmarketing. Je bent op zoek naar personeel, maar hoe zorg je ervoor dat ze voor jou kiezen? Daarvoor moet je opvallen. Laat zien wat voor voordelen ze krijgen als ze bij jou komen werken. Geef een eerlijk beeld van de werkplek en maak het persoonlijk. Dat geeft vertrouwen.    
  • Contentmarketing. Als je jouw doelgroep een inkijkje wilt geven in jouw bedrijf. Om hen te sfeer te laten proeven en daarmee te overtuigen van jouw expertise of om jouw doelgroep te vertellen waarom zij bij jou moeten sporten. Voor elk doel geven wij een passend advies.  

Wist je dat … wij ook spectaculaire beelden kunnen maken met onze drone? Daarmee geef jij een extra dimensie aan jouw bedrijfsvideo. Uiteraard kunnen wij dronebeelden ook voor andere doeleinden inzetten. Wij geven je daarover graag advies. 

Benieuwd naar ons werk?  

Bekijk onze...

  • Fotoprojecten. Van portretfotografie tot bedrijfsfotografie. Onze eigen fotograven zetten jouw bedrijf op de kaart. Wat je wens ook is, wij adviseren en helpen je om op te vallen en indruk te maken. 
  • Videoprojecten. Heb je behoefte aan meer verdieping? Vertel je verhaal door middel van een videoboodschap. Maak impact bij je doelgroep of neem ze mee in het reilen en zeilen van jouw onderneming. 
  • Animaties. Wist je dat je ons ook kunt benaderen om complexe diensten, processen of producten uit te leggen? Dat doen we door een animatievideo of explainer video te maken. Doordat je het visueel maakt, vergroot je de kans dat je doelgroep het begrijpt. Daarnaast zijn animaties tijdloos en kun je eenvoudig een logo-wijziging doorvoeren of andere content in de animatie aanpassen.  

Zo helpen wij jou met elk foto- of filmproject  

We hebben onze eigen foto- en videograven in huis. Dat is fijn, want hierdoor kunnen we snel schakelen. En als het nodig is, zoeken wij contact met onze vaste partners om bij te springen. Zo weet je zeker dat wij jouw project op tijd kunnen opleveren. Onze marketeers stellen samen met jou een plan van aanpak op die past bij jouw doel en verzorgen het project van begin tot eind. Hierdoor houd jij tijd over voor andere dingen.  

Plan een gratis kennismakingsgesprek in. Dan bespreken we samen hoe we effectief fotografie en film inzetten om jouw doelen te bereiken.  

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1 (1)
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op