De voordelen van contentmarketing 

  • Goede content laat aan jouw doelgroep zien dat je kennis hebt over de producten die je verkoopt of de diensten die je aanbiedt. Dat geeft je klanten vertrouwen, waardoor ze sneller voor jou kiezen.  
  • Het helpt jezelf te onderscheiden van je concurrenten. Dat doe je door te communiceren in je eigen stijl, die past bij jouw bedrijf en begrijpelijk is voor je doelgroep. Een Tone of voice helpt jou hierbij.  
  • Je kunt content inzetten voor verschillende doelen. Om te informeren, twijfels weg te nemen, te overtuigen of te activeren. Een combinatie hiervan is ook mogelijk.  
  • Je kunt gericht inspelen op de behoeftes die jouw doelgroep heeft en de uitdagingen die op hun pad komen. Daarvoor analyseer je hun zoekgedrag en daar stem je jouw content op af. Dat noemen we zoekmachine-geoptimaliseerde content (SEO) 

Zo helpen wij jou met contentmarketing  

Of het nu gaat om websiteteksten, blogs, persberichten, advertenties of social media-berichten, onze contentspecialisten schrijven teksten die verkopen. Zo bepalen we samen de strategie en werken we vanuit daar toe naar sterke content die aansluit bij de behoeftes van jouw doelgroep.   

Twijfel je nog? Je kunt gratis kennis met ons maken 

Tevreden klanten

Toename in de online zichtbaarheid en conversies van Avontuur-BlachereNL

door inzet van een sterke strategie en tone of voice

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1 (1)
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op