Wie is ipsis?

ipsis is een toonaangevend webdevelopment- en marketingbureau in Noord-Holland. Met een team van 15 professionals maken wij jouw succesverhaal: van een ijzersterke strategie tot een complete conceptrealisatie. Jouw website bouwen wij volledig op maat en over de marketing hoef jij je ook geen zorgen te maken. Wij ontzorgen je volledig en denken altijd met je mee.

Hoe wij ons daarin onderscheiden? Door onze Westfriese nuchterheid. Wij staan erom bekend complexe uitdagingen met beide handen aan te grijpen. Dat doen we met veel passie en kunde. En als iets niet lukt, zijn we daar ook eerlijk over. Zo zijn we voor jou een sterke en betrouwbare partner.

Benieuwd hoe wij dat doen? We hebben het samengevat in 3 stappen.

Ontdek onze aanpak

De voordelen van ipsis

Wat je wens ook is, wij maken van jouw wens een realiteit. Van websites op maat tot een passend antwoord op jouw uitdaging. Zo zit onze vindingrijkheid niet enkel in de uitingen die wij maken, maar ook in ons oplossingsvermogen.

Geen uitdaging te groot

Natuurlijk zoek jij een bureau dat niet snel schrikt van een uitdaging. Met een nuchtere, positieve blik analyseren wij jouw uitdaging en leggen wij de kansen bloot.

Alles onder 1 dak

  • Designer: werkt aan jouw maatwerk-design
  • Marketeer: zorgt voor conversie  
  • Contentspecialist: schrijft pakkende teksten 
  • Fotograaf/videograaf: zoekt het beste beeld bij elk verhaal 

Websites op maat

We zijn nieuwsgierig en kijken voorbij onze voordeur. Zo houden we de ontwikkelingen binnen ons vakgebied  scherp in de gaten. Kunnen we nieuwe technieken en designs toepassen in ons werk, dan doen we dat. Zo zijn veel van onze websites maatwerk, passend bij jouw wensen en helemaal van deze tijd. 

Wil je bij ons werken?

Bij ipsis vind je een baan waarin je jezelf kunt zijn en kunt doen waar je goed in bent. En leuke collega's? Die vind je hier ook. Maar ervaar het vooral zelf. Bekijk onze vacatures en wie weet zit de baan die perfect bij jou past hiertussen. 

Bekijk onze vacatures!

Onze succesverhalen

Als webdevelopment- en marketingbureau zijn we voortdurend bezig om effectieve en creatieve oplossingen voor onze klanten te creëren. We pakken elk project met beide handen aan en leveren werk af waar we trots op zijn. Nieuwsgierig geworden? 

Bekijk een greep uit ons mooiste werk

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1 (1)
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op