Reclame- en internetbureau ipsis

Jouw doel is ons uitgangspunt. Voor het bereiken van doelen bestaat geen vast recept. Het is altijd een combinatie van strategie, techniek en content. Online én offline. ipsis is een crossmediaal reclamebureau. Dat houdt in dat je bij ons altijd de juiste mix vindt, ongeacht je doelen. Websites, technische marketingtools, design, tekst en creatieve concepten: wij hebben alles in huis.

Het team van ipsis is nuchter, creatief en innovatief. Wij komen met ideeën en houden de planning in de gaten. Als jouw doel behaald wordt, geeft dat niet alleen jou een kick. Ons net zo goed want wij leven met je mee. Als onze inspanningen resultaat opleveren, vieren we dit samen.

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Sterke communicatie

Net als jij, zien wij onze klanten graag regelmatig terugkomen. Die binding ontstaat niet vanzelf, er wordt dagelijks hard voor gewerkt. Dat geldt ook met goede (marketing)communicatie. Wie langdurig in contact wil blijven met de doelgroep, moet de aandacht erbij houden.

Wij geloven in samenhang en consistentie. Natuurlijk werken wij vaak op projectbasis, maar nog vaker leveren wij doorlopende marketingondersteuning. Bijvoorbeeld nadat we een mooie, functionele website voor je hebben gebouwd. Wie een website bij ons afneemt, kiest daarnaast vaak voor een servicecontract. Zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen profiteert van de investering die je hebt gedaan.

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
0229272700