Reclamebureau ipsis

Als crossmediaal reclamebureau zijn wij constant op zoek naar de juiste mix van online en offline middelen om optimaal effect te creëren voor onze klanten. Vandaar ook onze slogan: Creëer effect!

Ons veelzijdige team van creatieve en technische professionals biedt jou een mix van nuchterheid, creativiteit, innovatie en kwaliteit. Met ons brede dienstenpakket op de vakgebieden online marketing, offline marketing, webdesign, webdevelopment en CRM ondersteunen wij een groot aantal woningcorporaties en organisaties in het MKB, de industrie en in de zorg- en welzijnsector, verspreid door Nederland en België.

Effect creëren voor klanten

ipsis werkt dagelijks aan het behalen van doelstellingen voor klanten, in plaats van het opleveren van projecten. Vanuit een adviserende rol kunnen wij bijvoorbeeld aanraden om geen nieuwe website af te nemen, maar een online advertentiecampagne in combinatie met een landingspagina. Puur en alleen omdat dit beter past bij de doelen die jij hebt.

Het effect dat wij creëren moet zo groot mogelijk zijn en nauw aansluiten bij je doelstellingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld effect creëren met een nieuwe website, maar ook middels een leadgeneratietraject.

Deel de liefde:

Heeft u vragen?