Ic Website

Website

Een mooie en goed functionerende bepaalt voor een groot deel hoe je doelgroep jou ziet. Ook is een website essentieel om aan de slag te gaan met marketing. Daarom is het belangrijk om hier voldoende tijd en aandacht aan te geven. 

 
Ic Webshop

Webshop

Je wilt graag jouw producten online verkopen aan je doelgroep. Waar moet je dan allemaal op letten? Een goedlopende webshop is gebruiksvriendelijk, snel én betrouwbaar. En daar helpen wij jou bij.  

 
Ic Klantportaal

Klantportaal

Ben je veel tijd kwijt met administratieve wijzigingen die jouw klanten aan je doorgeven? Een klantportaal biedt uitkomst. Daarmee bespaar jij tijd én zorg je er direct voor dat de gegevens van jouw klanten veilig bewaard worden.  

 
Ic Elearning

E-Learning

Zoek jij als opleidingsinstituut een efficiënte manier om alles in goede banen te leiden? Van de inschrijving en betaling tot de beoordeling van gemaakte opdrachten. Een goed ingericht e-learningplatform kan jou daarbij helpen.  

 
Ic Social

Social intranet

Waarschijnlijk denk je bij het woord ‘intranet’ aan een stoffige, digitale omgeving waarin bedrijfsinformatie met werknemers wordt gedeeld. Deze traditionele manier van communiceren is ingehaald door het sociaal intranet. Wat zijn de voordelen?  

 
Ic Maatwerk

Maatwerkoplossing

Ons team van webdevelopers, designers en marketeers maken van jouw wens een realiteit. Daarin is geen uitdaging ons te groot. Zo gaan we samen met jou om tafel en stellen we vervolgens een plan van aanpak op. 

 
Ic Hosting

Hosting en support

Je website is gebouwd en staat live. Dat wil je natuurlijk graag zo houden. Zo moet de laadsnelheid van je website niet achteruitgaan en bugs en storingen snel opgelost worden. Daarom is een pro-actieve support van je website cruciaal.   

 

De voordelen van ipsis

Wat je wens ook is, wij maken van jouw wens een realiteit. Van websites op maat tot een passend antwoord op jouw uitdaging. Zo zit onze vindingrijkheid niet enkel in de uitingen die wij maken, maar ook in ons oplossingsvermogen.

Geen uitdaging te groot

Natuurlijk zoek jij een bureau dat niet snel schrikt van een uitdaging. Met een nuchtere, positieve blik analyseren wij jouw uitdaging en leggen wij de kansen bloot.

Alles onder 1 dak

  • Designer: werkt aan jouw maatwerk-design
  • Marketeer: zorgt voor conversie  
  • Contentspecialist: schrijft pakkende teksten 
  • Fotograaf/videograaf: zoekt het beste beeld bij elk verhaal 

Websites op maat

We zijn nieuwsgierig en kijken voorbij onze voordeur. Zo houden we de ontwikkelingen binnen ons vakgebied  scherp in de gaten. Kunnen we nieuwe technieken en designs toepassen in ons werk, dan doen we dat. Zo zijn veel van onze websites maatwerk, passend bij jouw wensen en helemaal van deze tijd. 

Tevreden klanten

Stijging in de online zichtbaarheid en betrokkenheid voor Fitnessclub Nederland

door een sterke website te realiseren die gericht is op het inschrijven van nieuwe leden

Grote nieuwe klant binnengehaald bij Accountant Vast

door een sterke en converterende website te realiseren

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1 (1)
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op