We starten met een… 

Kennismaking. Zo leren wij jou een beetje kennen en jij ons. Als de eerste indruk goed is, plannen we een afspraak in voor een intake. Daarin bespreken we tot in detail de wensen die je hebt. Tijdens dit intakegesprek schuift ook een webdeveloper, designer en marketeer aan. Vanuit hun expertise geven zij advies en kijken we gezamenlijk wat er mogelijk is. 

Zo ontwerpt onze designer voor jou een indrukwekkend ontwerp die past bij jouw huisstijl en uitstraling. De invulling van het door jou gekozen ontwerp laten we vervolgens over aan onze marketeer, die ervoor zorgt dat jouw website goed is ingericht om met marketing aan de slag te gaan. De uiteindelijk bouw van je website ligt in de kundige handen van onze webdeveloper. Zo zorgen we samen voor een mooie en functionele website die helemaal van deze tijd is. 

Zo betrekken wij jou actief bij het proces 

Ons team werkt volgens de scrum-methode. Zo ben je actief betrokken bij elke stap van het proces. Dit heeft als voordeel dat je direct kunt bijsturen als je wensen veranderen of als je nieuwe wensen wilt inbrengen. Ook is er een tussentijdse evaluatie waarin we de samenwerking bespreken en de voortgang van je website. Zo zorgen we voor een sneller en beter eindresultaat.  

Jouw website bouwen we in Umbraco  

Een gebruiksvriendelijk en prijzen winnend CMS (Contentmanagementsysteem) met veel voordelen: 

  • Je kunt jouw content eenvoudig zelf aanpassen wanneer dat nodig is;  
  • Andere systemen kun je makkelijk eraan koppelen, zoals een voorraadbeheersysteem of een klantportaal.  
  • Je website is veilig en snel doordat ze gebruikmaken van een Microsoft framework. Hierdoor worden veel beveiligslekken voorkomen die wel in andere CMS-pakketten zitten;  
  • Umbraco is een open source softwaresysteem. Hierdoor is de software gratis en betaal je dus geen licentiekosten.  
  • Er is een Umbraco Community met daarin professionals en vrijwilligers. Zij verbeteren het CMS continu, waardoor deze veilig blijft om te gebruiken en er steeds nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd;  
  • We zijn Silver Partner van Umbraco. Hierdoor hebben wij altijd als eerste inzicht in de nieuwste functies en innovaties. Zo halen onze developers het maximale uit jouw website. 
  • Ze organiseren jaarlijks diverse online uitdagingen om websites zo groen mogelijk te maken. Hierdoor blijven ook wij ons bewust van de impact die we kunnen maken op het milieu en de samenleving.   

Wist je dat grote bedrijven zoals Microsoft, Warner Bros, Peugeot en Heins een Umbraco-website hebben? En ben benieuwd voor welke bedrijven wij hun website mochten bouwen? Laat je inspireren door Fitnessclub Nederland of B&E Catering. Zij gingen je voor.  

Zo zorgen wij ervoor dat jouw website na oplevering goed presteert  

Door onze pro-actieve websitesupport zorgen wij ervoor dat jouw website altijd te bereiken is, een hoge laadsnelheid heeft en de gegevens van je websitebezoekers veilig bewaard blijven. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw website goed vindbaar is en je de doelen bereikt die je voor ogen hebt?  

Tevreden klanten

Nieuwe website Fitnessclub Nederland

Eens sterke website met een moderne uitstraling van de huisstijl die gericht is op op het inschrijven van nieuwe leden

Nieuwe website B&E Catering

Een strakke website waar de beleving van de unieke events van B&E Catering echt tot leven komt.

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op