We beginnen met… 

Een kennismaking. Zo leren wij jou een beetje kennen en jij ons. Als de eerste indruk goed is, plannen we een afspraak in voor een intake. Daarin bespreken we tot in detail de wensen die je hebt. Tijdens dit intakegesprek schuift ook een webdeveloper, designer en marketeer aan. Vanuit hun expertise geven zij advies en kijken we gezamenlijk wat er mogelijk is. 

Daarna gaan we bouwen  

En ook in deze fase blijven we met elkaar in contact. Doordat wij werken volgens de scrum-methode, ben je actief betrokken bij elke stap van het proces. Dit heeft als voordeel dat je direct kunt bijsturen als je wensen veranderen of als je nieuwe wensen wilt inbrengen. Ook is er een tussentijdse evaluatie waarin we de samenwerking bespreken en de voortgang van je oplossing op maat. Zo zorgen we voor een sneller en beter eindresultaat.   

Geen idee is te gek   

Of je nu een configurator, rekentool, wizard, koppeling of PDF-generator wilt, wij maken het voor je. Zo is geen idee te gek. Leg jouw wens aan ons voor en wij zorgen ervoor dat jouw wens realiteit wordt.   

Benieuwd hoe wij dat voor andere klanten hebben gedaan? Lees de case van het Startersloket. Benieuwd hoe wij jouw idee omzetten in een werkende tool? Maak gratis kennis met ons 

Tevreden klanten

Van droom naar online realiteit

door een uitgebreid online platform te realiseren die startende ondernemers helpt

Grote nieuwe klant binnengehaald bij Accountant Vast

door een sterke en converterende website te realiseren

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1 (1)
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op