Zo bouwen wij jouw ideale webshop  

  • De eerste vraag die wij aan jou stellen is: hoe ziet jouw ideale webshop eruit? Het CMS-systeem Umbraco vormt de basis en van daaruit kleden wij jouw webshop verder aan. Dat doen we met een compleet team. Onze developers, designers en marketeers zetten hun expertise is om een mooi en functioneel ontwerp te maken die past bij jouw huisstijl.  
  • Nu is het tijd om gebruik te maken van Umbraco Commerce, dat perfect communiceert met het Umbraco CMS. In Umbraco Commerce kunnen wij elke functionaliteit die je wilt inbouwen. Ook is het mogelijk om orderbevestigingen, verzendinformatie en ontvangstbewijzen te automatiseren en kun je elk land en elke munteenheid toevoegen. Hierdoor is jouw webshop ook voor buitenlandse klanten te gebruiken. Je kunt zelfs koppelingen maken met jouw backoffice, leveranciers en vervoerders.
  • Jouw webshop zit in de afrondende fase. De testfase is aangebroken. Als alles goed werkt, leveren we de webshop aan je op. Een mooi moment. Maar dit betekent niet dat je het vanaf nu alleen moet doen. Wij blijven je ondersteunen en inspireren. Zo houden we trends en ontwikkelingen scherp in de gaten en laten onze marketeers jou weten waar kansen liggen.  

Wil je ook een goedlopende webshop?  

Na oplevering zorgen onze marketeers ervoor dat je webshop een succes wordt. We kijken doorlopend waar we verbeteringen kunnen aanbrengen en houden de laatste trends en ontwikkelingen scherp in de gaten.  

Laat ons jou helpen. De keuze is aan jou.  

Ja, ik wil een gratis kennismaking!

Tevreden klanten

Nieuwe webshop De 7de Hemel

Hemelse broodjes ook online bestellen en afhalen of bezorgen? Wij maakten een strakke webshop voor Broodjeszaak De 7de Hemel!

Nieuwe webshop voor Primex

Een webshop van groot formaat voor Primex.

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op