Social mediamarketing: een vak apart

Social media begon ooit klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen. De gemiddelde Nederlander checkt zijn mobiele telefoon 150 keer per dag. We scrollen massaal door onze tijdlijn, plaatsen statusupdates en taggen onze vrienden in like & winacties. Dat bedrijven graag zichtbaar zijn op social media is dus volkomen logisch. Maar hoe pak je dat aan? Social media is een vak apart. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de mogelijkheden worden steeds verder uitgebreid. Kennis van die mogelijkheden en een goede social mediastrategie zijn dus van groot belang. Daarbij is kennis van je doelgroep en communicatiedoelen ook belangrijk.

Add Social

Natuurlijk biedt ipsis ondersteuning bij het opzetten en onderhouden van social mediakanalen. Wij adviseren over het gebruik van social media en zorgen voor relevante content. Maar de mogelijkheden van social media zijn nog veel groter dan alleen het delen van leuke nieuwsberichten. Social advertising, marketing automation, like & winacties en videomarketing vallen allemaal onder de gerichte marketingstrategieën die passen bij social media. Vandaar dat wij zeggen: social media is een apart specialisme. Leg jij de focus binnenkort op social media? Dan stellen wij je graag voor aan ons broertje Add Social.

Add Social is een social mediabureau en is gehuisvest in hetzelfde pand als ipsis. Dat maakt snel schakelen heel gemakkelijk en dat is maar goed ook, want wij werken voor diverse klanten samen. Dat zorgt voor perfecte samenhang tussen uitingen op zowel social media als daarbuiten.

De specialisten van Add Social denken social, praten social en doen social. Ga met hen in gesprek en er ligt binnen korte tijd een doelgerichte social mediastrategie op tafel. Lees hier meer over de diensten van Add Social of neem direct contact op.

 

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden