Uit deze stappen is jouw marketingstrategie opgebouwd  

  • De eerste indruk moet goed zijn. Daarom plannen we eerst een kennismaking met je in. Zo leren wij jou wat beter kennen en jij ons.  
  • Na de kennismaking volgt een intakegesprek. De basis voor een sterke marketingstrategie begint bij het doorgronden van jouw organisatie. Daarom willen wij tot in detail weten wat je doet, voor wie je het doet, waarin jij uitblinkt en waar je voor staat. De antwoorden op die vragen verwerken wij in een tone of voice. Dit is een uitgebreid document waarin de wie, wat, waarom en hoe van jouw bedrijf beschreven staat.   
  • Als we voldoende informatie hebben, stellen wij jouw marketingstrategie op. Hoe gaan we, stap voor stap, de gestelde doelen bereiken? Maken we daarbij enkel gebruik van online communicatiemiddelen of kiezen we voor een sterke mix met offline mediumtypen? De inhoud, toon en uitstraling stemmen wij volledig af op jouw organisatie. 
  • Tijd om het plan uit te voeren! En daar helpen onze webdevelopers, online marketeers, contentmarketeers en vormgevers jou bij. Door hun vindingrijkheid en jarenlange ervaring, hebben zij een passend antwoord op elke uitdaging. Zo zit onze vindingrijkheid niet enkel in de uitingen die wij maken, maar ook in ons oplossingsvermogen.  
  • Monitoren en bijsturen. Als de markt beweegt, bewegen wij mee. Daardoor kan het voorkomen dat wij jouw plan wat moeten bijsturen. Als dat gebeurt, laten wij dat meteen aan je weten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.   
  • Hoe succesvol was de strategie? Dat bespreken we samen tijdens de evaluatie. Zijn alle uitdagingen opgelost? Wat ging goed in onze samenwerking en wat kan beter? Zo zorgen we er samen voor dat we blijven leren en verbeteren.  
  • Daarna ontvang je van ons de rapportage. Daarin staan de behaalde resultaten en de leerpunten die we besproken hebben tijdens de evaluatie.  

Staat jouw organisatie voor een uitdaging?  

Laat ons jou helpen met een doelgerichte marketingstrategie. De keuze is aan jou.  

Laten we je wens bespreken

We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden
Vincent 1
Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Neem contact met mij op