Coosto

Coosto is een marketingtool waarmee je meer resultaat kunt halen uit social media. Dankzij de tool kun je content inplannen, publiceren, reageren op berichten en rapporteren op één platform. Daarnaast beschikt Coosto over een uitgebreide social listening tool, waarmee je in de gaten kunt houden wat jouw online imago is en wat er over jou en jouw branche wordt gezegd.

ipsis is partner van Coosto en zet deze tool dagelijks in om de social mediakanalen van onze klanten op de juiste wijze te beheren, analyseren en optimaliseren. Coosto biedt de volgende voordelen:

  • Inspiratie opdoen voor nieuwe content
  • Bereik jouw doelgroep
  • Betrek jouw community bij jouw uitingen
  • Analyseer de resultaten op een overzichtelijke manier
  • Ontdek de impact van jouw content

Inzicht in de online impact van jouw content

Beheer in Coosto alle social media, livechat- en messenger-reacties vanuit één inbox. Like en beantwoordt vragen of opmerkingen gemakkelijk en snel met de tool. Meet de impact van jouw content en bekijk in Coosto alle statistieken. Dankzij de tool kun je zien hoe er op alle kanalen over je wordt gesproken. Ideaal om jouw online imago te meten! Resultaten kunnen eenvoudig worden gedeeld met behulp van de duidelijke rapportages en live dashboards. Deze kunnen volledig naar wens worden aangepast.

Heb je vragen over Coosto of wil je deze tool inzetten? Neem dan contact met ons op.

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700