Zoekwoordonderzoek met Cuutio

Naast de standaard zoekwoordanalyse tools die gratis beschikbaar zijn, maken wij ook gebruik van Cuutio. Deze tool biedt op verschillende manieren inzicht in de status van je organische vindbaarheid. Met Cuutio kan je een zoekwoordonderzoek doen, de positie van een zoekwoord in Google bepalen en kijken hoe je scoort ten opzichte van jouw concurrenten.

Door Cuutio slim in te zetten voor je zoekwoordenanalyse en zoekwoordonderzoek, krijg je een duidelijk beeld waar je staat met jouw organische vindbaarheid en SEO. Sta je op een belangrijk zoekwoord niet (of laag) in Google, terwijl jouw concurrent wel op de eerste pagina scoort? Dan is er werk aan de winkel. Door na analyse van je zoekwoorden in Cuutio content te gaan creëren op de minst-scorende woorden, kan je de organische vindbaarheid verbeteren. Hierna kan je zien wat de invloed van jouw inspanningen zijn geweest op de ranking van het bepaalde zoekwoord in Google.  Cuutio; Een onmisbare tool voor zoekwoordonderzoek en online concurrentieanalyse.

Zoekwoordonderzoek als basis voor uw advertenties

Een zoekwoordonderzoek is belangrijk wanneer je online wilt gaan adverteren. Zo kan je de uitkomsten van een zoekwoordonderzoek bijvoorbeeld gebruiken bij het opzetten van een Google AdWords-campagne. Met een dergelijk onderzoek komen vaak zoektermen naar boven waar je wellicht niet aan hebt gedacht.

Voor een zoekwoordonderzoek maken wij gebruik van het hulpprogramma van Google AdWords. Wij houden bij welke zoekwoorden goed scoren en waar verbeterpunten liggen. Hiermee optimaliseren wij de vindbaarheid van jouw website. Bij een zoekwoordonderzoek wordt er rekening gehouden met het zoekgedrag van je doelgroep en worden concurrenten in kaart gebracht.

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700