Een goed persbericht schrijven

Het schrijven van een goed persbericht is een vak apart. Het moet pakkend zijn, interessant genoeg om te lezen, nieuwswaarde hebben en het liefst ook nog voorzien zijn van goed beeldmateriaal. De marketeers van ipsis weten hoe een goed persbericht opgesteld moet worden en nemen dit graag uit handen. Wij zorgen voor de juiste toon en goede informatievoorziening.

Verspreiding van het persbericht

Wil je dat het persbericht goed verspreidt wordt, dan moet je over een goede en grote perslijst beschikken. Wij begrijpen dat je zelf geen kant-en-klare lijst hebt liggen met interessante adressen. Bij ipsis beschikken we over een perslijst en kunnen we voor jou een selectie met interessante adressen en titels maken. Hierdoor kun jij jouw persbericht direct aan de juiste contactpersoon versturen en is de kans dat ze je serieus nemen veel groter. Daarmee neemt de kans op plaatsing toe.

Na het versturen van het persbericht monitoren wij hoe het is verlopen. Welke titels hebben het bericht opgepakt, hoe groot is het succes en wat kon beter? Deze inzichten kun je gebruiken voor de verdere promotie van jouw bericht en bedrijf.

Wil jij met succes een persbericht versturen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.

0229272700