Mouse tracking analyseert de muisbewegingen van de bezoeker, waardoor wij kunnen achterhalen hoe de bezoeker door de website navigeert. Dit geeft belangrijke inzichten in het gebruik van jouw website. Zo zie je bijvoorbeeld op welke onderdelen er wordt geklikt, of de navigatie wel goed is en of de websitebezoeker jouw website net zo overzichtelijk vindt als jij. Met mouse tracking kom je achter de verbeterpunten van jouw website en worden verbeteringen aangedragen om uiteindelijk de conversie te verhogen.

Mouse tracking laat visueel zien waarop geklikt wordt in je website en hoe de websitebezoeker door je website navigeert. Na het analyseren van de mouse tracking voorzien wij jou van een rapport met verbeterpunten waarna wij deze ook (indien gewenst) voor je op kunnen lossen.

Mouse tracking met Mouseflow

Wij gebruiken Mouseflow om muisbewegingen van de websitegebruiker te analyseren. Met Mouseflow zijn wij onder andere in staat om klikken, muisbewegingen, scrollen en het invullen van formulieren te meten. Dit programma analyseert de weg van de gebruiker en de acties die de gebruiker uitvoert.

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700