Vind en benader jouw doelgroep online

Jouw lead is geïnteresseerd in een product of een dienst. Een lead voldoet dus aan een bepaald profiel. Dit is jouw doelgroep. De online mogelijkheden om in korte tijd potentiële klanten te vinden, in kaart te brengen én te benaderen zijn groot. ipsis doet dit onder andere met:

Snoobi Analytics

Snoobi Analytics biedt inzicht in de organisaties die jouw website bezoeken. De tool herleidt niet naar personen, maar je ziet wel waar personen werkzaam zijn. Zo kom je erachter welke bedrijven de website hebben bezocht en mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product. Een meer geavanceerde variant is Snoobi Prospecter, waarin je leads kunt categoriseren en toewijzen aan de opvolger. 

Als Snoobipartner mogen wij jou een gratis proefaccount van Snoobi en/of Snoobi Prospecter aanbieden. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze mooie tool? Klik dan hier om jouw gratis account aan te vragen. 

Landingspagina's en Google Ads

Bovenaan staan in Google? Dat wil natuurlijk iedereen. Google speelt hier handig op in met de dienst Google Ads. Je betaalt per klik. Als je kansrijke trefwoordcombinaties kiest in Google Ads, verschijn je meestal bovenaan in de zoekresultaten. Het is dus belangrijk om de juiste trefwoorden te kiezen en te linken naar een zo relevant mogelijke landingspagina op de website. Op de landingspagina moet een directe call-to-action aanwezig zijn. Alleen als over het hele proces goed is nagedacht en als de uitvoering klopt, levert Ads kansrijke leads op.

Kwalitatieve leads

Voor ipsis is leadgeneratie ‘daily business’. Wij helpen jou aan zoveel mogelijk kwalitatieve leads. Hoe we dit doen, hangt af van je bedrijf en van je doelstellingen. Dat geldt overigens ook voor de opvolging van de leads. Remarketing, nieuwsbrieven en Marketing Automation, het zijn allemaal effectieve manieren om bij jouw leads onder de aandacht te komen.

Meer weten? Wij zijn benieuwd naar jouw doelen en gaan graag met je in gesprek.

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700