Bij een marketingcampagne kunnen de creatie en uitvoering volledig door ipsis verzorgd worden. Het plannen, voorbereiden, uitvoeren, volgen en analyseren van de campagne nemen wij op ons. Wij werken met drie bouwstenen: strategie & concept, creatie & realisatie en exploitatie & optimalisatie. Wij geloven dat wanneer een project is opgebouwd met deze drie bouwstenen, er een sterke structuur is waarvan jouw merk, product of dienst optimaal kan profiteren.

Marketingstrategie bepalen

Voordat je een marketingcampagne start, moet je eerst zorgen dat je de klant centraal hebt staan. Binnen strategie & concept bepalen we de basis, het fundament waarop wij bouwen. Aan de hand van de doelgroep en doelstellingen bepalen we de aanpak. De doelgroep(en) stellen wij vast aan de hand van ijkpersonen. Dit resulteert in een marketingplan, waarin de crossmediale mediamix en mediaplanning zijn opgenomen.

Creatie & Realisatie

Wanneer er een dergelijk fundament is gelegd, kan er worden gebouwd. Met de bouwstenen creatie & realisatie werken we het creatieve concept uit. Dit creatieve concept is de motor waarmee we jouw merk, product of dienst in de markt zetten. Wij zijn een fullservicebureau; wij maken, regelen en coördineren alles.

Exploitatie & optimalisatie

De derde en laatste bouwsteen is exploitatie & optimalisatie. Hiermee zetten we de puntjes op de i en creëren we effect. Met alleen een goed concept en de juiste media ben je er namelijk nog niet. Succes draait om het blijven bewaken en optimaliseren. Dit doen wij graag voor jou, zodat het maximale effect wordt gecreëerd. Met de juiste planning zorgen wij dat de campagne gecoördineerd wordt en flexibel verloopt. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen dat het tot in de puntjes geregeld wordt. 

Wil jij ook een volledig verzorgde campagne? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheiden zijn? Neem contact met ons op via het contactformulier

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700