Reclamebureau

ipsis is een crossmediaal reclamebureau in Hoorn, midden in het mooie Noord-Holland. Met een creatief en innovatief team creëren wij een maximaal effect voor de klant. Als reclamebureau kan ipsis alles voor jouw onderneming verzorgen op het gebied van offline en online marketing, webdesign, webdevelopment en CRM.

De kenmerken van een goed reclamebureau

Als je zaken uitbesteedt aan een reclamebureau ga je er vanuit dat de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Het is dan ook belangrijk dat je werkt met een reclamebureau dat gecertificeerde en/of gediplomeerde medewerkers heeft. ipsis beschikt over de Google Partner-certificering en de Umbraco-certificering voor het ontwikkelen van goede responsive websites. Daarnaast hebben onze marketeers, developers en ontwerpers allemaal een vakgerichte opleiding afgerond.

Wij stellen onszelf in een persoonlijk gesprek graag aan je voor. Kies je voor ipsis, dan kun je in ieder geval rekenen op onderstaande kenmerken:

  • Gecertificeerde en gediplomeerde medewerkers
  • Jouw resultaat staat voorop
  • Nauwe samenwerking, eventueel bij jou op kantoor
  • Uitgebreide dienstverlening met betrekking tot online en offline marketing, maar ook op gebied van webdesign, webdevelopment en CRM.

Word ipsis jouw nieuwe reclamebureau?

Als reclamebureau ondersteunt ipsis een grote diversiteit aan klanten op verschillende gebieden. Binnenkort eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 27 27 00.

0229272700