Marketingbureau

ipsis is een modern, crossmediaal marketingbureau in Hoorn, midden in het mooie Noord-Holland. Met een creatief en innovatief team creëren wij een maximaal effect voor de klant. Als marketingbureau kan ipsis alles voor jouw onderneming verzorgen op het gebied van offline en online marketing, webdesign, webdevelopment en CRM.

De kenmerken van een goed marketingbureau

Als je zaken uitbesteedt aan een marketingbureau, ga je er vanuit dat de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Het is dan ook belangrijk dat je werkt met een marketingbureau dat gecertificeerde en/of gediplomeerde medewerkers heeft. ipsis beschikt over de Google Partner-certificering en de Umbraco-certificering voor het ontwikkelen van responsive websites. Daarnaast hebben onze marketeers, developers en ontwerpers allemaal een vakgerichte opleiding afgerond.

Wij stellen onszelf in een persoonlijk gesprek graag uitgebreid aan je voor. Maar kies je voor ipsis, dan kun je in ieder geval rekenen op onderstaande kenmerken:

  • Gecertificeerde en gediplomeerde medewerkers
  • Jouw resultaat staat voorop
  • Nauwe samenwerking, eventueel bij jou op kantoor
  • Uitgebreide dienstverlening met betrekking tot online en offline marketing, maar ook op gebied van webdesign, webdevelopment en CRM.

Wordt ipsis jouw nieuwe marketingbureau?

Als marketingbureau ondersteunt ipsis een grote diversiteit aan klanten op diverse gebieden. Binnenkort eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact met ons op via het contactformulier.

0229272700