Marketeer inhuren

Een marketeer inhuren, in plaats van het aannemen, biedt diverse voordelen. Met het inhuren van een marketeer ben je namelijk verzekerd van up-to-date marketingkennis én zit je niet vast aan de regels van arbeidscontracten. Ben je op zoek naar een marketeer die je voor kortere of langere tijd kunt inhuren? Kies dan voor één van onze marketingspecialisten!

Marketingkennis inhuren bij ipsis

Het inhuren van een marketeer of marketingspecialist bij ipsis kan op verschillende manieren. Op basis van nacalculatie, omdat je de duur/inhoud van het project nog niet weet of voor een X aantal uur per maand.

Desgewenst kun je kiezen of je via de mail/telefoon communiceert of dat hij/zij, op gezette tijden, bij jou op kantoor komt werken. Welke vorm het best bij jou past voor het inhuren van een marketeer? Dat bepaal je helemaal zelf. Uiteraard adviseren wij jou hier graag over. 

Marketeer inhuren bij ipsis

ipsis is een reclamebureau, centraal gelegen in Noord-Holland. Het inhuren van één van onze marketeers en marketingspecialisten kan binnen een groot gebied. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 27 27 00.

0229272700