Buitenreclame is overal

Waar je ook bent, je wordt gegarandeerd geconfronteerd met buitenreclame. Deze vorm van reclame is overigens in de meeste gemeenten goed aan banden gelegd. Het plaatsen van reclame is voorbehouden aan professionele bedrijven en de reclamepanelen en displays worden daarom vaak goed onderhouden. Ook de posities van de reclameborden zijn zorgvuldig gekozen. Het zijn goede zichtlocaties. Dat geldt voor A0-reclame, billboards, reclamemasten maar ook bijvoorbeeld voor reclame op stations en bij tankstations.

De doelgroep van buitenreclame

Outdoor reclame lijkt soms op schieten met hagel. Maar niets is minder waar. Buitenreclame is betaalbaar en jouw specifieke doelgroep bevindt zich gegarandeerd onder de passanten. Buitenreclame leent zich erg goed voor de aankondiging van open dagen, acties, leegverkopen en culturele evenementen.

Ga jij binnenkort voor een effectieve buitenreclamecampagne? Wij helpen je graag. Je besluit samen met onze mediaspecialist wat jouw boodschap wordt, waar je de boodschap communiceert en welk budget je inzet. Wij voorzien je ook van een goed ontwerp en het eventuele drukwerk dat benodigd is. Neem vooral contact op met onze adviseur.

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700