Passend bij jouw huisstijl

Een brochure of flyer moet naadloos aansluiten op de huisstijl van jouw bedrijf. Daar houden wij uiteraard rekening mee bij het ontwerpen. De designers van ipsis ontwerpen opvallend drukwerk dat een positieve indruk achterlaat en ervoor zorgt dat het gelezen wordt. Wij kunnen het volledige traject voor jou verzorgen: van het ontwerp, het schrijven van de teksten en verzorgen van beeldmateriaal tot het drukken en verspreiden van de brochures, flyers of ander drukwerk.

Voor jou op maat gemaakt

Bij het maken van een brochure, flyer of ander drukwerk moet je verschillende keuzes maken. Voor welk papiersoort ga je, welke afwerking vind je het mooist en hoe moet het gebonden of gevouwen worden? Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we jou helpen bij het maken van de juiste keuzes. We maken de brochure of flyer volledig voor jou op maat en naar wens. Daarbij houden we het volledige traject goede controle; van opmaak tot kwaliteit van het drukwerk.

Wil jij een mooie brochure, flyer, poster of ander drukwerk laten ontwerpen en drukken? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.   

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700