Offline media zorgen voor een groot bereik en daarmee ook voor een grote naamsbekendheid. Zo is er een breed aanbod aan kranten en magazines waar advertenties en/of persberichten geplaatst kunnen worden. Als ondernemer is het een hele klus om overzicht te krijgen in de diverse mogelijkheden. Wij kunnen ondersteunen in het ontwerpen en het plaatsen van advertenties. ipsis zorgt voor een goede integratie tussen de on- en offline kanalen waardoor een het een succesvolle crossmediale aanpak wordt.     

Wat is ons plan van aanpak bij adverteren?

Aan de hand van een mediaplan kunnen wij bepalen waarin en wanneer er welke reclame gecommuniceerd wordt. Daarnaast hebben wij goede contacten met uitgeverijen van kranten en magazines waardoor het proces van onderhandeling goed en vlot verloopt.   Wij zorgen dat de deadlines bewaakt worden, waardoor jij nergens omkijken naar hebt. 

Ook het creëren van advertenties of persberichten kunnen wij in goede banen leiden. Wij hebben grafische vormgevers in huis om een advertentie te maken die past bij jouw bedrijf en campagne.


Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700