WebStart Basis

De WebStart Basis is onze ‘instap website’, kost € 1.295,- en beschikt standaard over enorm veel functionaliteit. Je hebt keuze uit een aantal vaste templates. Het template wordt naar wens ingericht en afgestemd op de bestaande huisstijl van jouw organisatie. Bij een WebStart Basis is design- of technisch maatwerk niet bij de prijs inbegrepen.

WebStart Design

Wil je meer bewegingsvrijheid, dan kies je voor WebStart Design. Dit pakket kost € 2.295,- en is er een budget van 10 uur inbegrepen om maatwerk in design en/of functionaliteit te realiseren.

WebStart Design Plus

Van alle WebStarts biedt, op de WebControl websites na, WebStart Design Plus veruit de meeste vrijheid in ontwerp en functionaliteiten. Deze websites zijn beschikbaar vanaf € 3.995,- en dan is er een budget van 25 uur inbegrepen om maatwerk in design en/of functionaliteit te realiseren.

Werkenbij

ls het werven van nieuwe medewerkers regelmatig voorkomt, adviseren wij een Werkenbij.jebedrijf.nl-site. Hierdoor ontstaat er een aparte ingang voor potentiële medewerkers en hierdoor kun je op een hele andere manier communiceren naar deze doelgroep dan dat je dit naar potentiële klanten doet. Dit onderdeel is een uitstekend platform voor je employer branding (verhalen van collega's, waarom is werken bij jouw bedrijf zo leuk, etc). Uiteraard beschikt de werkenbij-site over een goed overzicht van openstaande vacatures waarop direct gesolliciteerd kan worden. De werkenbij-site is wel beheerbaar via hetzelfde CMS als de website. Een werkenbij-site kost € 500,-.

Kiezen

De vraag is dus: wat is het doel van jouw website en wat is hiervoor nodig? Wij helpen je graag bij de keuze voor een passend pakket of een volledige maatwerk website. Bij het ontwikkelen van alle WebStart website zijn een developer, een designer en een marketeer betrokken. Samen zorgen we voor een mooie website voor jou. Wil je eerst wat voorbeelden zien? Wij zijn trots op ons werk, dus we laten je met plezier zien wat we voor andere klanten hebben gebouwd. Neem vooral contact met ons op.

Wim Hypotheken

Accountant Vast

0229272700