WebStart ZZP

De webStart ZZP is ontwikkeld voor de startende ondernemer en kost € 395,-. Als starter profiteer je van de vele voordelen van Umbraco, zonder het prijskaartje van een maatwerk website. Er is keuze uit verschillende templates. Deze zijn allemaal volledig aan te passen naar de juiste huisstijl. Wij gebruiken bijvoorbeeld de kleuren uit het logo om het template te personaliseren. Een WebStart ZZP bestaat uit een beperkt aantal pagina’s en technisch maatwerk is niet bij de prijs inbegrepen. Het ZZP-pakket biedt ook mooie mogelijkheden voor een tweede website, zoals bijvoorbeeld een aparte vacaturesite.

WebStart Basis

De WebStart Basis is onze ‘instap website’ en kost € 795,-. Het is de uitgebreide versie van de WebStart ZZP en kent meer mogelijkheden. Denk hierbij aan het plaatsen van nieuwsberichten, een logoslider, referenties of blogs. Je hebt keuze uit een aantal vaste templates. Het template wordt naar wens ingericht en afgestemd op de bestaande huisstijl van jouw organisatie. Een WebStart Basis bestaat uit een beperkt aantal pagina’s en technisch maatwerk is niet bij de prijs inbegrepen. Wel kun je de functionaliteiten eventueel uitbreiden met extra opties zoals een nieuwsbriefmodule, contentcreatie door ipsis of bijvoorbeeld conversiebuttons.

WebStart Design

Wil je iets meer bewegingsvrijheid, dan kies je voor WebStart Design. Dit pakket kost € 1.695,- en biedt dus ook vele extra’s. Ook bij deze optie kies je een template uit, maar in dit geval wordt op basis daarvan een nieuw ontwerp gemaakt. Er is dus veel meer mogelijk dan bij de WebStart Basis. De eerste lijnen op het doek zijn gezet, maar binnen deze lijnen kun je nog alle kanten op. Je krijgt een unieke website, met een sterke persoonlijke nadruk. Extra opties zijn bijvoorbeeld een evenementenagenda met inschrijfmogelijkheid, een projectpagina, diverse formulieren en foto- of logosliders.

WebStart Design Plus

Van alle WebStarts biedt, op de WebControl websites na, WebStart Design Plus veruit de meeste vrijheid in ontwerp en functionaliteiten. Ook het aantal uitbreidingsopties is bij dit pakket veruit het grootst. Deze websites zijn beschikbaar vanaf € 2.995,-. Het ontwerp wordt vergaand afgestemd op de wensen en doelen van jouw organisatie. Bij het ontwikkelen van een WebStart Design Plus website zijn een developer, een designer en een marketeer betrokken.

Kiezen

De vraag is dus: wat is het doel van jouw website en wat is hiervoor nodig? Wij helpen je graag bij de keuze voor een passend pakket of een volledige maatwerk website. Wil je eerst wat voorbeelden zien? Wij zijn trots op ons werk, dus we laten je met plezier zien wat we voor andere klanten hebben gebouwd. Neem vooral contact met ons op.

Wim Hypotheken

Accountant Vast

0229272700