WebStart ZZP

De WebStart ZZP is ontwikkeld voor de startende ondernemer en kost € 395,-. Als starter profiteer je van de vele voordelen van Umbraco, zonder het prijskaartje van een maatwerk website. Op basis van onze ervaring en kennis adviseren wij jou welk template bij jouw bedrijf past. Ben je helemaal akkoord met het gekozen template, dan voorzien wij deze van jouw huisstijl. Wij gebruiken bijvoorbeeld de kleuren uit het logo om het template te personaliseren. Een WebStart ZZP bestaat uit een beperkt aantal pagina’s en technisch maatwerk is niet bij de prijs inbegrepen. Het ZZP-pakket biedt ook mooie mogelijkheden voor een tweede website, zoals bijvoorbeeld een aparte vacaturesite.

WebStart Basis

De WebStart Basis is onze ‘instap website’ en kost € 795,-. Het is de uitgebreide versie van de WebStart ZZP en kent meer mogelijkheden. Deze basis website bevat al veel onderdelen die je van een goede website mag verwachten. Denk hierbij aan vrije tekstpagina’s welke je middels een grid mooi kunt indelen, nieuws, contact en conversiebuttons. Wij adviseren welk template goed bij jouw bedrijf past, deze wordt aangepast aan jouw huisstijl. Op basis van jouw wensen en doelstellingen brengen wij een advies uit voor eventuele aanvullende modules. Het template wordt naar wens ingericht en afgestemd op de bestaande huisstijl van jouw organisatie. Een WebStart Basis bestaat uit een beperkt aantal contenttypes en technisch maatwerk is niet bij de prijs inbegrepen. Wel kun je de functionaliteiten eventueel uitbreiden met extra opties zoals een nieuwsbriefmodule, referenties of contentcreatie door ipsis.

WebStart Design

Wil je iets meer bewegingsvrijheid, dan kies je voor WebStart Design. Hiermee heb je een upgrade van de WebStart Basis in handen en ontvang je 10 uur maatwerk in het webdesign en een paar extra functionaliteiten, zoals afwisselende foto's in de header. Dit pakket kost € 1.695,-. Ook bij deze optie adviseren wij je over een passend template op basis van jouw doelstellingen. Ben je het eens met het gekozen template, dan voeren we het maatwerk hierop door.

WebStart Design Plus

Van alle WebStarts biedt, op de WebControl websites na, WebStart Design Plus veruit de meeste vrijheid in ontwerp en functionaliteiten. Je ontvangt 25 uur maatwerk, waarmee wij een prachtig webdesign maken. De eerste lijnen op het doek zijn gezet, maar binnen deze lijnen kun je nog alle kanten op. Je krijgt een unieke website, met een sterke persoonlijke nadruk. Standaard bevat de WebStart Design Plus meer functionaliteiten en heeft het onder andere contenttypes als een F.A.Q. en een blogmodule. Dit kan afhankelijk van de wensen en doelstellingen worden uitgebreid met andere opties. De WebStart Design Plus websites zijn beschikbaar vanaf € 2.995,-. Het ontwerp wordt vergaand afgestemd op de wensen en doelen van jouw organisatie. 

Kiezen

De vraag is dus: wat is het doel van jouw website en wat is hiervoor nodig? Wij helpen je graag bij de keuze voor een passend pakket of een volledige maatwerk website. Bij het ontwikkelen van alle WebStart website zijn een developer, een designer en een marketeer betrokken. Samen zorgen we voor een mooie website voor jou. Wil je eerst wat voorbeelden zien? Wij zijn trots op ons werk, dus we laten je met plezier zien wat we voor andere klanten hebben gebouwd. Neem vooral contact met ons op.

Wim Hypotheken

Accountant Vast