Volledige vrijheid in ontwerp en functionaliteiten

Je kunt het zo gek niet bedenken. Dat bedoelen wij heel letterlijk. Want wat je ook verzint op grafisch en technisch gebied, wij beschikken over de kennis en ervaring om jouw ideale website te bouwen. Daarmee ben jij in staat om de websitebezoeker de optimale gebruikerservaring te geven. WebControl websites worden namelijk gebouwd met de behoefte van jouw klant als uitgangspunt. Wat dat precies is? Daar komen we samen achter dankzij onze scrumaanpak.

Wat is scrum?

Als je kiest voor een WebControl website van ipsis, word je zelf onderdeel van het projectteam. Want elke WebControl website wordt volgens de scrumaanpak gerealiseerd. In de eerste fase gaan we vooral op zoek naar ideeën. Die komen meestal niet alleen van de marketingafdeling, maar ook uit andere hoeken van jouw bedrijf. Op die manier wordt in kaart gebracht wie de doelgroep is en waar deze groep, jouw klant, behoefte aan heeft.

In het projectteam zit naast de ipsis webdesigner ook de webdeveloper, de marketeer en natuurlijk jijzelf en eventueel enkele collega’s. Het projectteam komt op vooraf bepaalde momenten samen. In elke bijeenkomst worden knopen doorgehakt. Korte lijnen, verschillende invalshoeken en snel schakelen dus. Dit zorgt ervoor dat ook de meest complexe website binnen afzienbare tijd live kan.

Volledige vrijheid in ontwerp en technische functionaliteiten

Waar kun je aan denken bij het woord ‘maatwerk’? Wij nemen jouw klant als uitgangspunt. Er zijn veel manieren om die doelgroep optimaal te bedienen. Een website is tegenwoordig namelijk niet meer alleen informatief. Een goede website is ook interactief, overtuigend en transparant. zo ontwikkelden wij onder andere websites met: 

WebControl of WebStart

WebStart websites bieden veel mogelijkheden, maar worden wel binnen bepaalde kaders gebouwd. Bij WebControl websites zijn er geen kaders, die bepalen we namelijk samen. Ben je benieuwd welke optie het beste bij jouw bedrijf past? Wij adviseren je graag. Uiteindelijk bouwen wij een website voor je die precies aansluit op jouw doelen én waar je jaren mee vooruit kunt. ipsis kijkt namelijk niet alleen naar het heden, maar ook naar jouw ambities voor de toekomst.

 

7 websites voor LeekerweideGroep

Berend Botje

Salco

0229272700