Onze creatieve webdesigners, content marketeers en innovatieve developers hebben veel ervaring en kennis om voor jou een geschikte website te ontwerpen, bouwen en te voorzien van SEO-vriendelijke teksten. De website kan volledig naar jouw wensen en smaak worden gemaakt, maar wij bieden ook standaard templates aan. Door dit brede spectrum heb je vele mogelijkheden om tot de meest geschikte website te komen. Wij doen dit altijd in samenspraak met jou en betrekken jou bij het gehele proces.

Scrumsessie

Er zijn 100 manieren om een project in goede banen te leiden, dus het is lastig om de juiste voor je klanten en organisatie te kiezen. Wij hebben de juiste manier gevonden om tot een perfect resultaat te komen: Scrum.

Met scrum beginnen wij met een workshop om een goed beeld te krijgen van de wensen en eisen van de klant. Waar moet een website aan voldoen en wat wil de klant graag. Hierbij maken wij gebruik van stories. Deze stories zijn de verhalen van de website, bekeken vanuit de doelgroep van de klant.

Fitnessclub Nederland

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700