Soorten koppelingen

Koppelingen bestaan in diverse vormen. Een koppeling biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een CRM- of ERP-pakket te integreren in de website. Uiteraard is het ook mogelijk om een uitgebreide kennisbank of webshop toe te voegen.

Realworks koppeling

Realworks is hét CRM-systeem voor makelaars en andere vastgoedspecialisten. Realworks zorgt ervoor dat communicatie met klanten wordt opgeslagen en objecten eenvoudig te beheren zijn. Met de Realworks koppeling worden objecten gemakkelijk overgenomen, waardoor je geen dubbel invulwerk hoeft te verrichten. Het woningaanbod wordt op de website direct uit Realworks gehaald. Niet alleen zet je objecten vanuit Realworks gemakkelijk op Funda, je maakt ze ook met een druk op de knop zichtbaar op je eigen website.

Betaalkoppeling voor een webshop

ipsis realiseert betaalkoppelingen voor onder andere webshops. Bij het maken van een webshop heb je altijd de keuze om een betaalkoppeling te integreren, of niet. Kies je voor de betaalkoppeling dan wordt jouw webshop voorzien van de meest geschikte betaalmethode. Hierbij kun je denken aan iDEAL, PayPal of creditcard. De developers van ipsis zijn ervaren in het maken van koppelingen met financiële administraties, ERP en CRM systemen. In nauwe samenwerking met de leverancier(s) van jouw bestaande of nieuwe backofficesystemen zorgen wij voor zo min mogelijk administratieve rompslomp bij het exploiteren van jouw webshop.

Wil je een systeem koppelen aan jouw website? Leg je wensen dan voor aan de specialisten van ipsis. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700