Een app laten ontwikkelen

Bedenk vooral goed welke meerwaarde een app heeft. Het is zonde om een app te ontwikkelen zonder dat dit een specifiek doel dient. Apps zijn een uitstekende manier om interactie met de klant te bevorderen. Zorg wel dat de app genoeg te bieden heeft, zodat jouw klant de app wil downloaden en gebruiken.

Heb je een goed idee? Of ben je juist op zoek naar een goed idee? De designers, developers en marketeers van ipsis helpen je graag verder. Wij maken doelgerichte, mooie en gebruiksvriendelijke apps. De app sluit aan op jouw doelen, huisstijl en wensen.

Het gemak van een app

Met een app ben je altijd binnen handbereik. Het is een mooi verlengstuk van de organisatie, als aanvulling op de website, de klantenservice en de bezoeklocatie. Thuis of onderweg, via de app heb je altijd contact met jouw doelgroep.

ipsis ondersteunt ook bij het beheer en onderhoud van de app. Wij voeren updates uit, bekijken de prestaties van de app en sturen bij waar nodig.

Denk jij na over de inzet van een eigen app als verlengstuk van jouw dienstverlening? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.

 

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Naar tips en updates

Nieuwsbrief ontvangen?
Ik accepteer de privacyvoorwaarden
0229272700