In de Purmerendse ScholenGroep (PSG) werken zes scholen samen. Zij verzorgen een breed aanbod in opleidingen en leerwegen in het voortgezet onderwijs voor de regio Waterland. Uiteraard heeft deze scholengroep ook personeel nodig. Om personeel te werven was er behoefte naar een aparte vacaturewebsite. Voor deze website werd ipsis ingeschakeld.

Onze oplossingen

Voor de vacaturewebsite is er gekozen voor een WebStart Basis. Bij deze optie krijg je de keuze uit een aantal vaste templates, de indeling en ontwerp blijven hetzelfde als in dit vaste template. Uiteraard is de huisstijl van de website wel volledig aangepast aan die van PSG. Daarnaast is er wat extra werk verricht zoals de blokken op de homepage. Deze blokken linken weer naar verschillende onderwerpen. Een ander extra element aan de website is de koppeling met EasyCruit.

Koppeling met EasyCruit

Om de lijst met vacatures en de details van de vacatures op te halen is er koppeling gemaakt met EasyCruit. Dankzij deze software worden de vacatures ingeladen. Daarnaast wordt er gelinkt naar een pagina waar direct op gesolliciteerd kan worden. Een makkelijk en handig systeem dus! De online tool is geïntegreerd in de vacaturewebsite van PSG. 

Naast het vacatureoverzicht bevat de website van PSG tekstpagina’s met de arbeidsvoorwaarden, tekst over talentontwikkeling en de sollicitatieprocedure.

Op de hoogte blijven van vacatures

Het is mogelijk om een persoonlijk profiel aan te maken op de website. Met het profiel kun je een CV aanmaken en een persoonlijke job agent in werking stellen. Je blijft daardoor op de hoogte van de nieuwste vacatures. Dit is ook een onderdeel van de tool van EasyCruit waarmee de website is gekoppeld.

De vacaturewebsite is daarmee helemaal compleet en sluit goed aan op de wensen en eisen van PSG. Ben jij ook op zoek naar nieuwe website voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op via 0229 27 27 00, ons contactformulier of de chat.

 

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Bekijk de website
Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

0229272700