Wendy Brockhoff heeft veel contact met mensen en instanties. Het is belangrijk dat je deze mensen een visitekaartje kunt geven die uitstraalt waar jij voor staat. Wendy klopte aan bij ipsis voor het ontwerp van een logo, visitekaartjes en website. Het eind resultaat: een exclusief en opvallend ontwerp dat perfect past bij het verhaal van Wendy.

Onze oplossingen

Wendy Brockhoff is consultent en coach Onderwijs, Opvoeding en Gedrag. Zij adviseert en begeleidt ouders, kinderen, tieners, volwassenen, leerkrachten, scholen, pedagogisch medewerkers, hulpverleners en gemeenten. Om deze mensen en instanties te bereiken is het belangrijk dat je een visitekaartje af kunt geven die uitstraalt waar jij voor staat. Dat was de wens van Wendy: “mijn verhaal moest worden verwerkt in het logo en de visitekaartjes”. Zij klopte bij ipsis aan voor het ontwerp van een logo, visitekaartjes en website. De reden waarom Wendy daarvoor bij ipsis binnenstapte is duidelijk: “ipsis is voor mij een jong en dynamisch bedrijf. Zij snappen wat de ondernemer van nu wil, wat de klanten willen en hoe de passie, doelgroep en het visuele aspect samen kunnen vloeien tot iets moois!”.

Goede communicatie en oprechte interesse

Voordat er werd gestart met het ontwerp vond er eerst een kennismakingsgesprek plaats. “Bij de eerste ontmoeting zat ik tegenover twee enthousiaste mensen die gedreven waren om mijn logo en website echt passend te maken bij wat ik voor ogen had”, vertelt Wendy, “Stephanie en Vincent toonden oprechte interesse in mijn bedrijf, mijn passie en doel”. Ook tijdens het proces van ontwerpen werd er goed gecommuniceerd: “tijdens het ontwerpen van het logo, visitekaartje en de website had ik regelmatig contact en werd ik steeds met dezelfde snelheid en vriendelijk geholpen”.

Exclusief en opvallend

Het was de wens van Wendy om haar verhaal te verwerken in het visitekaartje. Zij gebruikt vierkantjes en driehoekjes om situaties te visualiseren. Dit is ook verwerkt in het visitekaartje en sluit goed aan op de wensen en ideeën van Wendy. “Er is heel goed geluisterd naar mijn wensen en ideeën en er zijn allerlei creatieve voorstellen gedaan. Mijn verhaal over driehoekje en vierkantjes is verwerkt in zowel de voor als de achterkant van mijn visitekaartje. Ik had het zelf nooit zo kunnen bedenken!” Niet alleen de voorkant van het visitekaartje valt op, ook aan de achterkant van het visitekaartje is gedacht. “Het visitekaartje is nu exclusiever en opvallender”, vertelt Wendy.

Deze vormen komen ook weer terug in de website van Wendy Brockhoff, zo is alles één geheel. Wendy is erg blij met de samenwerking, het ontwerp en de werkwijze van ipsis. “De persoonlijke aandacht en betrokkenheid van ipsis vind ik prettig. Je voelt dat wanneer ze een product afleveren, ze er zelf bijna net zo trots op zijn als dat ik dat ben” sluit Wendy af.

Bekijk het resultaat

Visitekaartje bekijken
0229272700