Kracht! Letselschade is een organisatie die al vanaf hun oprichting klant bij ons is. Naast huisstijl- en websiteontwikkeling en marketingwerkzaamheden brengen wij ook regelmatig bijzondere letselschadezaken in beeld.

Letselschadecase

De case van de familie Geistdorfer is zo’n zaak. Van 2014 t/m 2022 is Harry van Kracht! Letselschade bij de zaak betrokken geweest. Dit jaar kwam er een einde aan deze zaak. Harry wilde deze case graag uitlichten door middel van een video. Aan de hand van deze case wil Kracht! Letselschade vertellen wat ze voor potentiële cliënten kunnen betekenen en hoe het proces van een letselschadezaak in zijn werk gaat.

De heer Geistdorfer kreeg acht jaar geleden een ongeluk tijdens het varen met zijn boot in een recreatiegebied. Hierdoor veranderde zijn leven compleet. Harry nam de afhandeling van de letselschade op zich. Wat de zaak vooral bijzonder maakt is dat het ongeval veroorzaakt werd door slecht onderhoud door de gemeente. In eerste instantie zou je daardoor denken dat het domme pech was, maar dat was zeker niet het geval! Nu, acht jaar later, is de zaak afgerond en daarover is veel te vertellen. Aan ipsis de taak om hier een korte, maar toch duidelijke video over te maken. Jennie en Annemieke hebben de voorbereidingen op zich genomen door vooraf een duidelijk script te maken.

Interview

Bij een complexe en emotionele zaak is het belangrijk dat het interview goed geregisseerd wordt, zodat de video kort en krachtig blijft en de rode draad in het verhaal niet verloren gaat. Daarnaast geeft een goed script met vooraf bepaalde vragen en antwoorden ook houvast voor de cliënt en zijn belangenbehartiger. We hebben de cliënt, zijn vrouw en Harry van Kracht! Letselschade geïnterviewd door middel van gerichte vragen. Jennie heeft de vragen gesteld. De spreker kijkt naar haar. Doordat zij net achter de camera staat lijkt het of de spreker recht in de camera kijkt. Door de case in interviewvorm vast te leggen is dat makkelijker voor de spreker en komt deze natuurlijker over op beeld.

Sfeer

Om te zorgen dat de video interessant is en fijn om naar te kijken hebben we diverse sfeerbeelden ingevoegd. Tijdens de voorbereiding hebben wij onderwerpen besproken die we graag in beeld wilden brengen. Sfeerbeelden die iets zeggen over hetgeen waarover gesproken wordt en beelden die de sfeer verduidelijken. Op kantoor bij Kracht! Letselschade hebben we in beeld gebracht hoe de werkwijze daar is. Bij de cliënt thuis hebben we in scène gezet hoe een afspraak tussen cliënt en Harry is verlopen.

Samenwerking marketing en creatie

Onze videograaf Annemieke is bij het hele proces betrokken geweest. Eerst heeft zij een concept uitgewerkt samen met Jennie (marketeer). Daarna heeft zij op locatie gefilmd voor de interviews en de sfeerbeelden. Uiteindelijk kon de video worden gemonteerd. Na wat kleine wijzigingen is video van Kracht! Letselschade naar tevredenheid afgerond.

Ben je benieuwd naar de video? Bekijk hem hiernaast. Heb je zelf interesse in een mooie bedrijfsvideo, een videocase of sfeervideo? Neem contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Bekijk de video
Annemieke Kreune Annemieke Kreune
Grafisch vormgever / videograaf
Annemieke Kreune

In het team van ipsis word ik elke dag weer gemotiveerd en geïnspireerd om samen voor het beste resultaat te gaan, een tevreden klant!

Meer over Annemieke

0229272700