Voor al uw vragen over verzekeringen, geldzaken en makelaardij kunt u terecht bij de Verheul Groep. De wat verouderde website van de Verheul Groep was toe aan vervanging. Naast een website verzorgde ipsis de fotografie, een introductiekraskaart en een nieuwsbriefmodule voor deze onderneming.

Onze oplossingen

“Het was tijd voor vernieuwing”, vertelt Andre Vendrig. “We willen meer consistentie in onze uitingen. Met een duidelijke huisstijl in onze website willen we al onze uitingen gelijktrekken”.

Modern en gebruiksvriendelijk

De Verheul Groep had vooral de wens; een moderne uitstraling, waarin de regionale kant van het bedrijf duidelijk naar voren zou komen. “We zijn heel enthousiast over het resultaat. Met name onze klanten zijn erg tevreden. Ze zijn vooral positief over de Noord-Hollandse uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van de website”, aldus Vendrig. 

Vendrig vervolgt: “Tegenwoordig kan er zoveel online geregeld worden. Dit wilden wij ook graag in onze website integreren. Klanten kunnen nu digitaal hun zaken regelen en gegevens wijzigingen. Ook Social Media als LinkedIn en Twitter gaan we binnenkort inzetten op de website.”

Kraskaartactie

Ter introductie van de nieuwe website heeft ipsis een kraskaart ontworpen. Deze kraskaart is verstuurd naar alle vaste klanten. Met de code op de kraskaart kunnen klanten op de website controleren of ze een prijs gewonnen hebben. Een bijkomend voordeel van deze actie is dat er veel e-mailadressen van relaties worden verzameld zodat er meer digitale contactmogelijkheden ontstaan. Goed voor de klant, goed voor het bedrijf.

E-mailmarketing

Naast de website gaat de Verheul Groep een online nieuwsbrief versturen naar alle vaste klanten. “Deze mailing is vooral bedoeld om onze klanten te informeren en te integreren in de digitale mogelijkheden van onze website. Daarnaast hopen we met de nieuwsbrief meer traffic richting de website te genereren”, aldus Vendrig.

Vendrig heeft de samenwerking met ipsis als heel praktisch ervaren. “Het contact verloopt via korte lijnen en onze wensen zijn naar onze mening goed vertaald.
Naast de creatieve en frisse ideeën beschikt ipsis over een juiste verhouding tussen no-nonsense en professioneel.”

0229272700