Een verbeterde website met duidelijke navigatie en een frisse, moderne uitstraling. Aan deze eisen moest de nieuwe website van Veldhuis Zonwering voldoen. Met deze nieuwe website beoogt Veldhuis Zonwering een betere online informatieverstrekking om zodoende de naamsbekendheid en uiteindelijk klantenkring te vergroten.

Onze oplossingen

Naamsbekendheid vergroten

Een verbeterde website met duidelijke navigatie en een frisse, moderne uitstraling. Aan deze eisen moest de nieuwe website van Veldhuis Zonwering voldoen. Met deze nieuwe website beoogd Veldhuis Zonwering een betere online informatieverstrekking om zodoende de naamsbekendheid en uiteindelijk klantenkring te vergroten.

Platform

“We hadden reeds een website, maar deze voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Het ontwerp was verouderd en de intuïtieve navigatie was niet aanwezig. Met de nieuwe website, ontwikkeld en ontworpen door ipsis, bieden wij onze klanten nu een platform met een grote hoeveelheid informatie. Zo weten zij precies wat wij voor hun kunnen betekenen” stelt John Slijkerman, commercieel directeur Veldhuis Zonwering.

Over Veldhuis Zonwering

Veldhuis Zonwering Rolluiken B.V. is een ruim 100 jaar oud familiebedrijf en producent van zonwering en rolluiken. Dit brede productaanbod levert men rechtstreeks aan particulieren, bedrijven en instellingen. Het assortiment bestaat verder uit producten die van verschillende fabrikanten worden afgenomen zoals terrasoverkappingen, garagedeuren, raamdecoratie en besturingen.

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Naar de website
0229272700