Het familiebedrijf Van Happen Containers is een nationale sterke speler op het gebied van duurzame en efficiënte afvalinzameling, containerverhuur in de vorm van opslagcontainers en units voor (tijdelijke) huisvesting en tenslotte op het gebied van diverse transportoplossingen.

 

Onze oplossingen

ipsis heeft voor Van Happen Containers het webportal "Van Happen Online Services" ontwikkeld waarbij klanten eenvoudig een order (lediging en/of plaatsing) door kunnen geven, waarna zij een digitale orderbevestiging ontvangen en de order wordt uitgevoerd. Hiernaast kunnen klanten ook hun afvalkalender, facturen, statistieken en orderhistorie inzien.    

Portaal volledig geïntegreerd met ERP-oplossing

Het webportal is volledig geïntegreerd met de ERP-oplossing van Van Happen. Zij gebruiken hiervoor Navision, tegenwoordig beter bekend als Microsoft Dynamics NAV. Deze integratie zorgt ervoor dat een order direct ingepland wordt en klanten hun historie e.d. binnen het webportal raadplegen.

Technische realisatie en coördinatie

ipsis heeft het ontwerp van het portal aan laten sluiten op het ontwerp van de website dat door van Happen zelf is uitgevoerd. De gehele technische realisatie en coördinatie van het project heeft ipsis op zich genomen.

Kwaliteit en service van hoge kwaliteit

“Wij wilden dichter bij onze klanten staan, onze service verbeteren en ook de klanten de mogelijkheid bieden om op andere manieren dan telefonisch een order te plaatsen. Na een aantal gesprekken met ipsis hebben wij besloten om met hen in zee te gaan om dit, voor ons, grote project te starten. Dat bleek een goede zet. De kwaliteit en service van ipsis is altijd van zeer hoog niveau geweest. Na de livegang van de eerste versie van het webportal in 2010 hebben we inmiddels een aantal updates en verbeteringen doorgevoerd en ook bij eventuele vragen of problemen kunnen wij ipsis altijd bereiken” aldus Peter Verbruggen, ICT Manager bij Van Happen Containers.

Over de software en samenwerking zegt Norbert Lax, projectmanager, het volgende: "hoewel we weinig contact hebben gehad, deed de software het lekker stabiel, compliment."

 

Gebruikte oplossing

0229272700