Een aantal jaren terug heeft ipsis voor Van der Borden Groep drie websites mogen ontwikkelen. Zo werden er drie aparte websites voor verhuur, verkoop en VVE-beheer ontworpen en gebouwd. Nu ontstond de wens om deze websites samen te voegen. De drie websites moeten samen één worden. Het was een puzzel om alles in één website te krijgen, maar het eindresultaat mag er zijn!

Van der Borden in één website

Van der Borden is specialist in vastgoed. Zij richten zich niet alleen op woningmakelaardij, maar ook op bedrijfsmakelaardij, verhuur en beheer van huurwoningen en het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Een aantal jaren terug heeft ipsis voor Van der Borden Groep drie websites mogen ontwikkelen. Een aparte website voor verhuur, verhoop en VVE-beheer. Nu ontstond er bij Van der Borden de wens om alle onderdelen samen te voegen op één website. Aan ons de uitdaging om dat voor elkaar te krijgen.

De nieuwe website is gebaseerd op de vorige websites. Om goed het onderscheid te maken tussen de verschillende onderdelen zijn er vier blokken ontworpen. In ieder blok wordt er met tekst en een icoon aangeduid om welk onderdeel het gaat. Klik je verder dan kom je bij dan specifieke onderdeel terecht. Ook de bijbehorende content vind je daar. Zo heeft ieder onderdeel een eigen nieuwspagina en informatiepagina’s. Hierdoor blijft er een scheiding tussen de verschillende onderdelen.

Om het beheer van de verschillende websites makkelijk te maken is er één Umbraco cms overzichtelijk ingericht. Via het cms kunnen alle onderdelen met de bijbehorende pagina’s gemakkelijk bewerkt worden. Hierdoor blijft het overzichtelijk en helder. Aan de hand van modules is het mogelijk om aan te geven waar het nieuws geplaatst moet worden en waar welk contactformulier getoond wordt.

Vernieuwde huisstijl

Bij een nieuwe website hoort uiteraard ook een nieuwe stijl. De huisstijl van Van der Borden heeft een fris nieuw sausje gekregen en is vernieuwd. Deze huisstijl is uiteraard ook toegepast op de nieuwe website. Het logo is opgefrist en strakker gemaakt. Daarnaast zijn er omlijningen van huisjes toegevoegd, wat een herkenbaar item is van Van der Borden. Dit wordt ook gebruikt in al hun uitingen.

Koppeling met Realworks

De vorige websites van Van der Borden bevatten al een koppeling met Realworks. Ook de nieuwe website heeft weer deze koppeling. Realworks is hét CRM-systeem voor makelaars en vastgoedspecialisten. Met de Realworks koppeling worden objecten / woningen gemakkelijk overgenomen, waardoor Van der Borden geen dubbel invulwerk hoeft te verrichten. Het woningaanbod wordt op de website direct uit Realworks gehaald. Dit scheelt een hoop werk en maakt de website nog gebruiksvriendelijker.

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

Dave Jonker Dave Jonker
Manager development
Dave Jonker

Mijn specialisatie ligt bij het ontwikkelen van websites en cross-platform apps. Hiervoor maak ik gebruik van diverse Microsoft technologieën. Ik vind het geweldig om nieuwe technologieën te ontdekken en toe te passen binnen onze bestaande ontwikkelstrategie.

Meer over Dave

Niels Laan Niels Laan
Visueel designer
Niels Laan

Ik ben al ruim 5 jaar hoofd visueel design en daarnaast ben ik ook lid van het MT bij ipsis. Mijn specialisme ligt bij het ontwerp van websites en apps. Ik houd me vooral bezig met de grotere projecten, maar voor kleine projecten draai ik ook zeker mijn hand niet om. Een leuk plaatje maken is voor mij niet voldoende. Mijn ontwerpen zijn goed doordacht en leveren resultaten op. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en deze te betrekken in het ontwerpproces!

Meer over Niels

0229272700