Sinds een aantal maanden voert ipsis voor Taxicentrale Amsterdam inboundmarketing uit. Esma Tennan, marketing- en communicatiemedewerker bij TCA legt uit: “Na een jaar waarin zoekmachine-optimalisatie en Google AdWords op een laag pitje hadden gestaan, merkte TCA dat de online resultaten tegen begonnen te vallen.”

Onze oplossingen

Het bezoek op de website liep terug en het aantal leads/klanten dat vanuit de website binnenkwam begon opvallend minder te worden. “Om dit te verbeteren zijn wij in contact gekomen met Dennis en Vincent van ipsis. Na een positief en open gesprek adviseerden zij ons inboundmarketing in te zetten, in combinatie met Google AdWords” vervolgt Esma Tennan.

Inboundmarketing en Google AdWords

De combinatie van Google AdWords en inboundmarketing biedt voor TCA een uitstekende mogelijkheid om zowel in de organische als de betaalde zoekresultaten veel beter gevonden te worden. Met inboundmarketing worden, in het geval van TCA, landingspagina’s en artikelen gecreëerd voor op de website, waarmee een langdurige organische vindbaarheid gerealiseerd wordt. De AdWords campagne is bij TCA vooral gericht op toeristen in Amsterdam en de Engelse taal. Na verschillende keren testen en optimaliseren bleken de Engelse campagnes veruit het beste te scoren.

Zeer positief over samenwerking en werkzaamheden

Als één van de eerste klanten ervaart TCA ook het voordeel van het werken op locatie. Indien een abonnement voor inboundmarketing afgenomen wordt, kan ervoor gekozen worden de marketeer op locatie te laten komen voor de werkzaamheden. Het scheelt hen tijd en levert hen nóg meer op.

“De samenwerking is zeer prettig en persoonlijk. Wij vinden de mogelijkheid dat een marketeer op locatie komt werken erg handig. Zo kun je efficiënter samenwerken en uiteindelijk ook tot betere content komen. Tijdens zo’n bezoek hebben we bijvoorbeeld besloten om een Twitter advertentie campagne op te gaan zetten voor de taxi-app Yeller. Wij zijn ontzettend tevreden en ik kan ipsis dan ook van harte aanbevelen als business partner",  aldus Esma Tennan.

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Naar de website
0229272700