Je hebt onze super webshop aanbieding gezien en bent uiteraard benieuwd hoe de webshops en websites die ipsis bouwt eruit zien. Wij hebben een aantal voorbeelden op een rijtje gezet. Deze klanten gingen jou voor en kozen voor een webshop van ipsis.

Houthandel Vlug & Oud

Houthandel Vlug & Oud heeft gekozen voor een WebStart met een mooi template. Dit vaste ontwerp is volledig afgestemd op de huisstijl, wensen en doelen van Houthandel Vlug & Oud. Voor de webshop is Merchello gebruikt. Dit is een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke webshopmodule dat speciaal is ontwikkeld voor Umbraco. Hierin zijn categorieën aangemaakt en vervolgens alle producten van Houthandel Vlug & Oud in geplaatst. In het systeem vul je gemakkelijk alle productspecificaties in en je kunt per product aangeven of het in de aanbieding is.

Geautomatiseerd bestellingsproces

De verwerkingen van de bestellingen verlopen geautomatiseerd. Bestelt een klant een product op de webshop, dan ontvangt hij of zij een bevestigingsmail. Ook bij Houthandel Vlug & Oud komt er een mail met de bestelling en de klantgegevens binnen. Zij kunnen in Merchello bij de bestelling aangeven dat een bestelling is verzonden en is afgehandeld. Ook de klant ontvangt een mail over de gewijzigde status van de bestelling.

Bekijk de webshop hier

Kitchen Create

Kitchen Create is leverancier van grootkeukens en is gespecialiseerd in het inrichten van complete grootkeukens met keukenapparatuur en koelapparatuur. Dit jonge bedrijf is de vriend van de kok en helpt hem bij het samenstellen van de perfecte grootkeuken. Uiteraard kan een webshop dan niet ontbreken. Op de webshop staan de diverse producten die Kitchen Create aanbiedt overzichtelijk weergeven.

Duidelijk en gebruiksvriendelijk

De webshop bevat een filter, zodat de websitebezoeker direct kan filteren op steamers en ovens, vaatwassers of koelen en vriezen. De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een inlogmogelijkheid. Hierdoor kan de klant altijd zijn bestellingen inzien. Dave Stroes van Kitchen Create over de webshop: "Ik kan gemakkelijk zelf dingen aanpassen, het is overzichtelijk en werkt heel eenvoudig. De website is fris en straalt precies uit wat ik in mijn hoofd had."

Bezoek de webshop.

Florapro

Florapro is een gecertificeerd duurzaam bloemist. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan. Daarnaast kunnen ze zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren service leveren op het gebied van bloemen en interieurbeplanting. Om de klant zo goed mogelijk te bedienen heeft ipsis een webshop gemaakt, waar de klant direct online bloemen kan bestellen. 

Verschillende variabelen

Florapro heeft een ruim assortiment met verschillende categorieën. Iedere categorie bevat diverse producten, die weer in verschillende vormen en kleuren bestaan. Daarom bevat ieder product verschillende variabelen die de afbeelding en prijs aanpassen. Zo kan de klant kiezen voor een bepaald formaat, de kleur en of er een kaartje met tekst bij het boeket moet. De prijs past zich aan op de keuzes van de klant.

Betaling via Mollie Payments

Bij de bestelling van het product in de webshop kan de klant zelf bepalen op welke datum het product wordt afgeleverd en waar. De betaling verloopt via Mollie Payments. Zij bieden slimme betaalproducten voor bedrijven van elk formaat en voor elke webshop. De betalingen op de webshop worden vervolgens veilig en betrouwbaar via deze koppeling geregeld.

Neem een kijkje op de webshop.

Fiets.com

Fiets.com verkoopt niet alleen fietsen in hun mooie grote showroom, maar ook online. Daarvoor heeft ipsis een webshop gebouwd met Umbraco en de webshopmodule Merchello. Hierdoor is er een volledige maatwerk webshop tot stand gekomen. Er is een koppeling gemaakt met een externe partij voor het bestellen van de fietsen. Zodra een webshopbezoeker een fiets koopt via de webshop wordt deze direct besteld bij deze externe partij. 

Duidelijke zoekfunctie

Om het de webshopbezoeker nog gemakkelijker te maken is er een zoekfunctie in de webshop gebouwd. Zodra iemand een zoekopdracht start wordt deze automatisch aangevuld met suggesties. Hierdoor vindt de bezoeker snel het juiste product. 

Bij de bestelling kan de klant kiezen of de fiets thuis bezorgd moet worden of afgeleverd bij Fiets.com. Daarnaast kan er bij de betaling worden gekozen tussen direct betalen met iDEAL of betalen in de winkel.

Ruimte voor informatie

De webshop bestaat niet alleen uit fietsen en accessoires, maar ook uit informatie voor de websitebezoeker. Deze informatie wordt getoond in de vorm van blogs, nieuwsberichten en de veelgestelde vragen. Daarnaast zijn er een aantal tekstpagina’s met onder andere informatie over de winkels, verzend- en retourinformatie en de werkplaats.

Bekijk het resultaat hier.

Super webshop aanbieding

Wij bieden jou een leuk pakket aan voor een nog leukere prijs. Wil jij de volledige aanbieding nog eens bekijken? Klik dan hier. Wil jij gebruik maken van deze aanbieding of heb je vragen? Neem dan contact met ons op op via 0229 – 27 27 00 of mail naar info@ipsis.nl.

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700