ipsis verzorgt al een aantal jaren de diverse webshops van weegschaalleverancier Stimag. In 2011 is ervoor gekozen om alle webshops te combineren op het domein weegschaal.nl. Hiermee is een krachtig portal ontstaan voor alles op professioneel weegschaalgebied.

Onze oplossingen

Internetoptimalisatie

"Zoals bij zoveel bedrijven waren er ook bij Stimag veel vragen over de snel opkomende markt via internet. ipsis heeft onze bedrijfswebsite www.stimag.nl én onze webshop www.weegschaal.nl geoptimaliseerd voor zoekmachines, en een Google AdWords campagne voor ons opgezet. Ook de websites zelf zijn daarna aangepast aan de snel stijgende eisen van de hedendaagse internetgebruikers en zoekmachines. Zoekt men nu naar één van onze producten, dan worden we snel gevonden, hetzij in de zoekresultaten, hetzij via onze zoekwoordgerichte advertenties!"

Stimag is nu ongeveer een jaar bezig met zoekmachinemarketing en tot nog toe is dat goed bevallen. Sterker nog, het bedrijf breidt haar online activiteiten onderhand steeds verder uit: "Eenmaal op onze websites krijgt de klant een duidelijke indruk van ons bedrijf en onze producten. We hebben nu zelfs een tweede webshop geopend, www.ohausnederland.nl, waarvoor ipsis ook weer de hosting, grafische vormgeving en optimalisatie verzorgt."

0229272700