ipsis heeft voor Stichting Netwerk een nieuwe website ontworpen en gebouwd. Aan de website is een intranet gekoppeld. "Het was een lang proces, maar we zijn er trots op!", aldus Het Wagenaar, "De website is heel mooi geworden." 

 

Onze oplossingen

Stichting Netwerk levert als Hoornse organisatie voor het welzijnswerk met haar wijkcentra, peuterspeelzalen, stadspeeltuin,  jeugd-, jongeren-, volwassenen- & wijkwerk en pop- en cultuurcentrum Manifesto een bijdrage aan het welzijn van de inwoners van Hoorn. Ze ondersteunt en organiseert ook activiteiten waarin de Hoornse burgers met elkaar werken aan een leefbare en veilige stad waar het prettig toeven is. Daar hoort natuurlijke een goede website bij.

Website met koppeling naar intranet

Samen met Stichting Netwerk is gewerkt aan het functioneel ontwerp. Vanuit dit ontwerp is na veel overleg de huidige website gebouwd. Aan de website is het intranet gekoppeld. Het geheel is zo gebouwd dat met 1 druk op de knop een nieuwsitem of vacature op zowel de website als het intranet geplaatst wordt. Op de vacatures kan online gesolliciteerd worden en het intranet heeft een koppeling met een ad-directory zodat inloggen niet expliciet nodig is. De website heeft een smoelenboek en een ingebouwd filter waardoor alle activiteiten worden getoond van alle locaties.

Heldere website

Het Wagenaar: "Het was een lang maar boeiend traject. Een nieuwe website is veel werk voor een organisatie als Stichting Netwerk, we hebben namelijk veel activiteiten op verschillende locaties. Vooral toen de website klaar was en door ons gevuld moest worden. Maar het eindresultaat mag er zijn! Het is een heldere website waar alle informatie goed geordend terug te vinden is."

"Wij hebben voor ipsis gekozen op basis van hun ervaring met andere grote organisaties, zoals woningcorporaties," vertelt Het Wagenaar. "Maar ook door de heldere eerste presentatie die ipsis heeft gegeven."
0229272700