Bij Stellingwonen kunt u terecht voor inspiratie en advies op het gebied van wonen en slapen. De winkel straalt dat ook uit. De in de winkel tentoongestelde meubels en accessoires zijn er ter inspiratie. Stellingwonen biedt een compleet pakket aan. Samen met een team van adviseurs, stoffeerders en een intern atelier zijn ze in staat om een compleet interieur of een verbouwing van de slaapkamer te verzorgen.

Onze oplossingen

De website van Stellingwonen was aan vervanging toe, omdat de oude versie geen goede prestatie was van de winkel. Voor het design en de vormgeving van de nieuwe website is ipsis ingeschakeld. 

Sfeerbeelden

“We krijgen veel complimenten over de nieuwe website. Via Facebook bijvoorbeeld vertellen onze klanten dat ze hem prachtig vinden.” De website is opnieuw opgezet rond sfeerbeelden. Nanda: ”Bij ons is sfeer heel belangrijk. De klant moet direct een goed gevoel krijgen bij onze voorbeelden van inrichting.”

De nieuwe website is een verlengde van de winkel. “Bij ons zijn advies en service toverwoorden, wij hopen dat onze nieuwe website mensen aanzet tot een bezoek aan onze winkel. Want in persoonlijke service zit onze kracht”, vertelt Nanda.

Bekijk het resultaat

Naar de website
0229272700