Al meer dan 200 jaar vormen thee en koffie de passie voor Simon Lévelt. Voor de lekkerste koffie van de beste kwaliteit moet u dus bij Simon Lévelt zijn. Om doorontwikkeling voor nu en in de toekomst mogelijk te maken, heeft ipsis de website van Simon Lévelt vernieuwd en opgefrist.

Onze oplossingen

Uitbreiden met functionaliteiten

De belangrijkste reden voor deze verandering komt voort uit de wens van Simon Lévelt om de webshop uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.
De nieuwe webshop beschikt nu onder andere ook over:

  • cadeaufunctionaliteit;
  • accountbeheer;
  • actiecodes.

Resultaten overweldigend

Marique Knijnenburg, hoofd marketing Simon Lévelt: “We ervaren direct een positief effect van onze nieuwe functionaliteiten. Vlak na livegang van de webshop hebben we een actiecode gecommuniceerd, de resultaten die hieruit voort kwamen waren overweldigend!

Gebruiksvriendelijk CMS

Buiten de functionaliteiten wilden we de uitstraling van de homepage graag wat dynamischer en sfeervoller. We zijn heel tevreden met het resultaat. Ook de gebruiksvriendelijkheid van het nieuwe CMS is enorm verbeterd ten opzichte van het oude systeem. Het gebruik is eenvoudiger en overzichtelijker geworden en dat werkt natuurlijk erg prettig.”

Knijnenburg vervolgt: “Wij zien de webshop vooral als een aanvulling op onze winkels. Met name voor gezinnen met een druk bestaan en mensen die wat verder weg wonen, is onze webwinkel de ideale oplossing.”

Sneller, gebruiksvriendelijker en voorbereid op doorontwikkeling in de toekomst, dat is de vernieuwde website van Simon Lévelt.

0229272700