Binnen twee weken een nieuwe website, het kan echt! Semper Fidelis Procesfinanciering is een startende onderneming die zich inzet voor ondernemers, particulieren, gerechtsdeurwaarders en incassobureaus die tegen het probleem aanlopen dat zij een juridische procedure niet kunnen starten omdat het een te kostbare zaak is. Voor Semper Fidelis moest op heel korte termijn een huisstijl en website ontwikkeld worden.

Onze oplossingen

Resultaat verbluffend

“Onze opdrachtaanvraag was heel eenvoudig, maar het resultaat is echt verbluffend”, stelt Bert Horn van Semper Fidelis Procesfinanciering. “De website valt op en is heel overzichtelijk, precies wat wij graag wilden. Het traject met ipsis voor een huisstijl en website is ook nog eens heel snel en flexibel verlopen.”

Huisstijl opvallend en anders

Voor Semper Fidelis heeft ipsis binnen twee weken een nieuwe website gerealiseerd. Vanaf het moment van het opstellen van een gepaste offerte tot en het moment van opleveren van de nieuwe website. Het traject startte met het ontwikkelen van een huisstijl, dus het ontwerp van een logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en een website. Hierbij was de keuze in fotografie voor Semper Fidelis heel belangrijk, dit moest vooral opvallend en anders zijn. Na goedkeuring van het ontwerp is de bouw van start gegaan en de website gevuld met content.

 

0229272700