Equivalence is al een aantal jaar klant van ipsis. We hebben de website mogen verzorgen, ondersteunen hen bij de marketing en maken regelmatig mooie bestanden, infographics en afbeeldingen op. Nu kregen we een mooie nieuwe uitdaging van Equivalence; een video ontwikkelen over hun eigen unieke software platform EQUnet!

Het proces goed in beeld brengen

EQUnet is een webapplicatie dat is ontwikkeld door Equivalence. Het is een intelligente workflow- en taakgestuurde oplossing waarmee de Sociale Zekerheid geautomatiseerd uitgevoerd wordt. Dit maakt bijvoorbeeld het aanvragen van loonkostenvoordeel een stuk gemakkelijker en sneller.

Om toekomstige klanten en huidige klanten kennis te laten met EQUnet ontstond de wens voor een promotievideo. Om een mooie video te realiseren is het belangrijk dat er eerst een goede basis staat in de vorm van een script. Onze videograaf Annemieke en marketeer Marije zijn daarmee aan de slag gegaan. In samenwerking met Equivalence is er een script tot stand gekomen waarin alle aspecten van EQUnet naar voren komen. Hierbij is het belangrijk dat er een duidelijke en heldere uitleg over de software wordt gegeven en de software ook goed in beeld wordt gebracht. Daar hebben we in het script en de voice-over rekening mee gehouden.

Combinatie van animatie, schermopname en videobeelden

Sociale Zekerheid is voor veel mensen complex, daarom is er gekozen om de promotievideo deels te laten bestaan uit animatiebeelden. Dit is een goede wijze om complexe zaken op een duidelijke en mooie manier uit te leggen. Om de video wat meer persoonlijkheid te geven en Equivalence meer naar voren te brengen worden de animatiebeelden gecombineerd met videobeelden. Deze zijn opgenomen op kantoor bij Equivalence. Zo kunnen we sfeer proeven en zien we de gezichten achter Equivalence. Uiteraard moet ook EQUnet goed in beeld worden gebracht. Daarom is er gekozen om de software te demonsteren middels schermopnames.

Een sterk eindresultaat

Nadat we bij Equivalence een ochtend de videobeelden en schermopnames hebben opgenomen, is onze videograaf Annemieke aan de slag gegaan met het editen van de video. De beelden werden uitgezocht, de animatie gemaakt en de voice-over ingesproken. Na wat kleine wijzigingen staat daar de promotievideo over EQUnet. Een krachtige en duidelijke video is het eindresultaat! Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk de video hieronder. Zelf een mooie promotie- of bedrijfsvideo laten maken? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over de mogelijkheden!

 

Annemieke Kreune Annemieke Kreune
Grafisch vormgever / videograaf
Annemieke Kreune

In het team van ipsis word ik elke dag weer gemotiveerd en geïnspireerd om samen voor het beste resultaat te gaan, een tevreden klant!

Meer over Annemieke

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700