Naast webdesign en webdevelopment en diverse marketingactiviteiten, bieden wij ook professionele fotografie aan. Onlangs zijn wij op pad gegaan om professionele fotografie voor onze klanten Scanbelt Conveyma, Jongia, Fitnessclub Schagen en De Bloesem te verzorgen. De fotografie betreft bedrijfsfotografie en productfotografie wat gebruikt wordt als beeldmateriaal voor websites, social mediakanalen en flyers.

Pakkend beeld voor Fitnessclub Schagen en De Bloesem

Bij Fitnessclub Schagen en Sport- en Wellnesscenter De Bloesem kun je onder andere terecht voor fitness, groepslessen, de zonnebank en sauna. Beide sportclubs hebben een grote passie voor sport en helpen hun leden graag het gewenste resultaat te bereiken.

Voor Fitnessclub Schagen en De Bloesem heeft ipsis professioneel beeldmateriaal geschoten voor alle actieve onlinekanalen. Het beeld van beide clubs komt exact overheen met de sfeer die er hangt tijdens het sporten. Het doel van de beelden is om de klanten naar de clubs toe te trekken en dient daarnaast als beeldmateriaal voor op de website, social mediakanalen en voor eventuele flyers en drukwerk in de toekomst.

Strakke productfoto’s voor Scanbelt

Scanbelt Conveyma levert logistieke en procesgerichte oplossingen. Denk hierbij aan transportbanden, transportkettingen, stelvoeten en alle bijbehorende componenten.

Voor de website en de flyer was het tijd om nieuwe productfoto’s te maken. ipsis is op pad gegaan naar Ridderkerk om goede en strakke productfoto’s op een wit achtergronddoek te schieten. Met een mooi resultaat!

Bedrijfsfotografie voor de flyer van Jongia

Jongia creëert de meest efficiënte oplossing voor roer- of mengtoepassingen. Zij hebben uitgebreide kennis van verschillende procesindustrieën en marktspecifieke trends. De hoogwaardige roerwerken en mixers worden over de hele wereld gebruikt.

Voor de flyer was er geschikt beeldmateriaal nodig van een bijzonder roerwerk en het testcenter. ipsis heeft een aantal mooie foto’s gemaakt van het bijzondere roerwerk en daarnaast vanuit verschillende hoeken en composities beelden geschoten van het testcenter. Op deze manier is er een helder beeld gecreëerd van het testcenter. Een bijzondere uitdaging met een prachtig resultaat!

Ben jij op zoek naar een fotograaf die jouw bedrijf op een mooie manier vastlegt? Bij ipsis hebben wij een fotograaf in huis die jou graag helpt met het creëren van sprekend beeld. Neem gerust contact met ons op en wie weet tot ziens!

Gebruikte oplossing

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700