Sinds 2008 maakt ipsis voor Platform voor Klantgericht Ondernemen Het Nationale CRM Marktoverzicht; een document met daarin een overzicht van alle spelers op de CRM-markt. De interactieve pdf is kosteloos te downloaden via de website van Platform voor Klantgericht Ondernemen (voorheen CRM Association NL).


Onze oplossingen

Platform voor Klantgericht ondernemen (PvKO) is het platform waar alle partijen samenkomen die belang hebben bij het delen van kennis en ervaring op het gebied van CRM (Customer Relationship Management). Het CRM Marktoverzicht wordt jaarlijks uitgegeven. In de pdf staan alle dienstverleners, opleiders en softwareleveranciers van CRM opgesomd. ipsis heeft een pdf gerealiseerd wat een objectief beeld geeft van de diensten en producten die de Nederlandse CRM-markt te bieden heeft. De pdf geeft een mooi interactief overzicht. Alle vermeldingen zijn namelijk aanklikbaar!"

Jarenlange goede samenwerking

Maartje Luinenburg is werkzaam bij CiRi Marketing, het projectbureau dat dit project begeleide: "CiRi Marketing werkt al vele jaren samen met ipsis. Ook nu was de samenwerking weer prettig. Er kan altijd snel worden geschakeld. ipsis kwam snel met een eerste opmaak, waarna we telefonisch de wijzigingen doornamen."

Naar aanleiding van de door ipsis gemaakte nieuwe brochure voor Platform voor Klantgericht Ondernemen is ook het jasje van Het Nationale CRM Marktoverzicht aangepast. "Het marktoverzicht heeft nu weer een frisse uitstraling!", vertelt Maartje.

Benieuwd naar het overzicht? Het is te downloaden vanaf de website van Platform voor Klantgericht Ondernemen.

Gebruikte oplossing

Bekijk het resultaat

Naar de website
0229272700