Vaak laten wij één van onze nieuwste websites zien, maar wij doen natuurlijk meer dan alleen websites ontwerpen en bouwen. Deze maand staat daarom in het teken van vormgeving in de breedste zin van het woord. Onze designers werken dagelijks aan brochures, folders, huisstijlen en social media-afbeeldingen. Maar ook voor een goede infographic, een dynamische banner of autobelettering draaien zij hun hand niet om.

Een uniek design voor de folder van Luken

Woonwinkel Luken is gevestigd in Nibbixwoud. Betrek je een nieuwe woning? Dan biedt Luken alle basiselementen die je nodig hebt. Je kunt bij hen terecht voor gordijnen, raambekleding, vloeren, bedden, boxsprings en (inbouw)kasten. In de buurt wordt regelmatig gebouwd en verbouwd, dus daar zit voor Erik Luken een grote doelgroep. Een ouderwetse folder in de brievenbus kan dan zomaar heel goed aanslaan, vooral als die folder opvalt tussen de rest van de post!

De folder die ipsis heeft ontwikkeld, heeft daarom een unieke, onderscheidende vorm die perfect aansluit op het logo: een huis! De bedoeling is vooral dat mensen naar de grote winkel komen, dus is er gekozen voor veel beeldmateriaal én voor een persoonlijk tintje, want Erik siert zelf hoogstpersoonlijk de voorkant. De volgende stap? Strakke belettering voor de bedrijfsfiets natuurlijk! 

Infographics

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Vaak is het daarom goed om bepaalde processen weer te geven in een infographic, in plaats van in een lange tekst. Deze maand lag er een mooie uitdaging voor Equivalence, een adviesbureau in Sociale Zekerheid. Voor de vernieuwde versie van de website waren goede infographics nodig. Deze afbeeldingen maken niet alleen duidelijk wat Equivalence doet, maar ook hoe het in zijn werk gaat, in welke volgorde en wat daar het resultaat van is. De afbeeldingen zijn niet alleen op de website geplaatst, maar zijn bijvoorbeeld ook goed te gebruiken in salesgesprekken.

Heb jij een mooie uitdaging voor onze designers? Stuur ons gerust een berichtje, we horen graag van je!

Gebruikte oplossing

0229272700