Van Xifeo kregen wij een leuke en uitdagende opdracht: een nieuwe website dat goed past bij het bedrijf en met een onderscheidend design. Deze opdracht pakten wij uiteraard met beide handen aan. Met de scrumaanpak en een goede en leuke samenwerking is er een prachtige website tot stand gekomen, die wij heel graag toevoegen aan onze klantcases.

Voordat er werd gestart met een design en de bouw van de website, werd er een projectteam samengesteld om het project in goede banen te leiden. Wij zijn via de scrummethode te werk gegaan. Dat houdt in dat Xifeo ook onderdeel werd van het team en we doormiddel van verschillende workshops en sprints de website op een mooie manier en met goede samenwerking neer konden zetten. Bij de eerste workshop werden de wensen in kaart gebracht en welke functionaliteiten de website moet bevatten. Wat met name naar voren kwam was de wens voor een bijzonder design. Een website die echt onderscheidend zou zijn en helemaal past bij Xifeo: dat was de grote wens.

Uniek en strak design

Onze designer Rixt is aan de slag gegaan met het ontwerp van de nieuwe website voor Xifeo. Er is een uniek design gemaakt. Waar bij de meeste websites gebruik wordt gemaakt van een blokkenindeling, is dit bij Xifeo helemaal losgelaten. Hierdoor ontstaat er een bijzondere indeling, wat een strak, stoer en toch speels effect geeft aan de website.

De huisstijl is doorgevoerd in de hele website. De groene details van het Xifeo-logo komen overal terug in de website. Om de strakke uitstraling te behouden is er gekozen voor zwart-witfotografie. Alle beelden zijn in zwart-wit, waardoor de website nog mooier uitkomt.

Speciale effecten

Om de website nog net dat beetje extra te geven, zijn er een aantal speciale effecten aan toegevoegd. Zo staan er hier en daar wat bewegende groene pijlen op de website, om aan te duiden dat er nog meer op de pagina staat. Daarnaast bevat de homepage een scroll-effect, waardoor je niet per regel scrollt maar per scherm.

Supportpakketten

Een belangrijk onderdeel voor Xifeo waren de Zabbix-supportpakketten op de website. Hiervoor is een apart schema ontworpen waarin duidelijk wordt wat welk supportpakket inhoudt. Daarnaast kan de websitebezoeker direct een aanvraag doen. In het contactformulier wordt vervolgens aangegeven in welk supportpakket de bezoeker interesse heeft.

Wij zijn meer dan trots op deze prachtige website! Wil jij ook pronken met zo’n pareltje? Dat kan! Wij maken graag een mooi ontwerp voor jou en bouwen vervolgens de website of webshop. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 27 27 00.

Bekijk het resultaat

Bewonder de website hier
Rixt Zijlstra Rixt Zijlstra
Grafisch vormgever
Rixt Zijlstra

Grafisch vormgeven is een bijzonder vak. Het geeft altijd weer een kick als je één van je ontwerpen terugziet en supertrots bent op het resultaat. Hoe klein of groot een communicatiemiddel ook is, het ontwerp moet zeggen: ‘Dit is ons bedrijf en hier staan wij voor’. Deze uitdaging ga ik graag samen met jou aan. Wat kan ik voor je doen?

Meer over Rixt

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

0229272700