Dat de website van ACE koeriers toe was aan vernieuwing bleek toen we de gloednieuwe brochure onder ogen kregen. De oude website paste absoluut niet meer bij de vernieuwde huisstijl. Martin en David, onze contactpersonen, hadden hele duidelijke wensen hoe de nieuwe website eruit moest komen te zien. Wij hebben deze wensen vertaald naar een moderne, frisse website.

Frisse website met animaties

Een wens voor de nieuwe website was dat deze ruim opgezet zou zijn en fris zou ogen, zodat de bezoeker makkelijk door de website heen kan navigeren. Door het toepassen van micro-animaties die de navigatie ondersteunen krijgt de website extra dimensie. Een grappig element is de geanimeerde header waarin real-time getoond wordt waar de chauffeurs op dat moment naar onderweg zijn.

Opvallende call-to-actions

Een andere wens was dat er voldoende call-to-action buttons beschikbaar zouden zijn om de drempel voor de bezoeker zo laag mogelijk te maken om contact op te nemen. Diverse knoppen leiden naar het normale contactformulier. Daarnaast is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Hier is extra aandacht aan besteed. Een offerte aanvragen is nog nooit zo makkelijk geweest door met iconen ondersteunde keuzemogelijkheden duidelijk te maken.

Het eindresultaat: website en huisstijl zijn weer één

Het eindresultaat is verfrissend en vernieuwend en sluit perfect aan bij de vernieuwde huisstijl. Door gebruik te maken van diverse speelse elementen, zoals een schrijflettertype en de gekleurde blokken uit het logo wordt de website levendig gemaakt. Met de animaties erbij is de website compleet.

Uiteraard is er rekening gehouden met de indeling van de content en is er voldoende ruimte om zaken als reviews te tonen. Dankzij het overzichtelijke menu kan de websitegebruiker snel vinden wat hij zoekt.

Wil jij ook een frisse, nieuwe website die opvalt bij jouw websitebezoekers? Dan staan wij voor jou klaar. Neem voor alle opties, wensen en mogelijkheden contact met ons op!

Bekijk het resultaat

Bekijk de website
Vincent Castenmiller Vincent Castenmiller
Directeur-eigenaar
Vincent Castenmiller

Ik ben trots op ons creatieve team en ik krijg energie van het goede contact met onze klanten. Elke dag ga ik met een brede lach naar kantoor!

Meer over Vincent

Melissa ten Klei Melissa ten Klei
Marketeer
Melissa ten Klei

Bij ipsis kan ik mijn enthousiasme voor marketing kwijt in mijn dagelijkse werkzaamheden. Een hecht team vol passie, kennis en creativiteit; ik voel mij hier écht thuis. Ik werk hard om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Wanneer mijn inspanningen in succes resulteren is mijn dag geslaagd en ga ik tevreden naar huis!

Meer over Melissa

Rixt Zijlstra Rixt Zijlstra
Grafisch vormgever
Rixt Zijlstra

Grafisch vormgeven is een bijzonder vak. Het geeft altijd weer een kick als je één van je ontwerpen terugziet en supertrots bent op het resultaat. Hoe klein of groot een communicatiemiddel ook is, het ontwerp moet zeggen: ‘Dit is ons bedrijf en hier staan wij voor’. Deze uitdaging ga ik graag samen met jou aan. Wat kan ik voor je doen?

Meer over Rixt

Jeroen Oostwouder Jeroen Oostwouder
Webdeveloper
Jeroen Oostwouder

Persoonlijke ontwikkeling op technisch gebied is mijn drijfveer. Nieuwe technieken leren en kijken waar deze efficiënt zijn toe te passen.

Meer over Jeroen

0229272700