Eind mei is de nieuwe webshop van Medipoint live gegaan. Dit is in een periode van zes weken gerealiseerd. Door deze korte tijd was goede communicatie van groot belang. Marieke de Roo van Medipoint is tevreden met de nieuwe website. "We hebben veel positieve reacties gekregen en ook de communicatie met ipsis verliep goed", aldus Marieke de Roo.

Onze oplossingen

Tijdsdruk

Aangezien ipsis en Medipoint een strakke planning hadden om de nieuwe webshop te ontwikkelen, was een goede samenwerking belangrijk. De gestelde deadlines zijn gehaald. Een mooie webshop is hier het eindresultaat van.

Verbeteringen

Het grootste verschil met de vorige webshop is de uitstraling. Er is een nieuw ontwerp gemaakt waardoor de shop een frissere uitstraling heeft. Ook zijn er binnen de shop enkele aanpassingen gedaan om het gebruiksgemak te vergroten.

Medipoint

Medipoint is dé plek voor advies, uitleen, verkoop en verhuur van zorg- en verpleeghulpmiddelen. De klant vindt deze producten in de webshop, maar ze kunnen natuurlijk ook terecht in één van de winkels. Medipoint doet meer: ze helpen de klant ook na te gaan welke vergoedingsregeling op hen van toepassing is.

0229272700